Eindelijk is hier dé oplossing: Met dit trucje zakt jouw panty nooit meer af

Sta jij ook ieder feestje aan je kruis te hijsen om je panty weer omhoog te krijgen en zakt jouw panty vervolgens ook iedere tien meter weer af? Dan is hier nu dé lifehack. Met dit trucje blijft jouw panty vanaf nu perfect op zijn plaats.

We snappen niet waarom we niet eerder op dit idee zijn gekomen. Het trucje is namelijk super simpel. Het gaat als volgt:

Dit trucje met je panty maakt het leven een stuk makkelijker

Dus, wat doe je? Je trekt, zoals altijd, je ondergoed aan. Vervolgens trek je je panty daar overheen. En dan komt de truc: je trekt nog een onderbroek aan. Zo makkelijk kan het leven dus zijn.

Het is niet aan te raden om je flinterdunne kanten hipster of een string te gebruiken. Ga het liefst voor een strakke high-waisted onderbroek. Als je hierbij alleen oma-onderbroek voor je ziet heb je het mis. Deze bijvoorbeeld van Hunkemöller is super sexy.

Voelt het een beetje gek? Ja, zeker weten. Maar één ding is zeker: het is sowieso beter en charmanter dan de hele avond hijsen. En dan nog een voordeel: je billen blijven ook nog eens lekker warm. Nu heb je gelijk een reden om weer vaker je rokjes te dragen tijdens deze koude winterdagen.

Zo voorkom je ladders in je panty en kun je altijd rokjes rocken

Reageer op artikel:
Eindelijk is hier dé oplossing: Met dit trucje zakt jouw panty nooit meer af
Sluiten