Tessa Ponjee
Tessa Ponjee Life 29 sep 2018

Dit restaurant in Amsterdam heeft truffel dinsdagen dus blok dinsdagen in je agenda

Zorg er maar vast voor dat je agenda elke dinsdag leeg is, want een restaurant in Amsterdam introduceert truffel dinsdag. En ja, dat klinkt net zo lekker als dat het is.

Truffel dinsdag

Als er iets is waar je ons midden in de nacht voor wakker mag maken, dan is het wel pasta met truffel. De geur alleen al is hemels en we eten natuurlijk het liefst letterlijk alles waar truffel in zit. Zelf proberen we ook wel eens een truffel pasta in elkaar te zetten, maar dat is vaak toch niet zó lekker.

Goed nieuws voor alle truffel lovers want het restaurant 5&33 in Amsterdam organiseert vanaf nu elke dinsdag truffel dinsdag. Dat houdt dus in dat jij en je vriendinnen elke dinsdag een vaste spot hebben waar je terecht kunt voor dit lekkere gerecht.

De details

De truffel dinsdagen beginnen 20 november en duren tot en met 5 maart 2019. Genoeg dinsdagen dus om eens langs te gaan voor een lekker dinertje. Voor het geld hoef je het ook niet te laten. Voor maar twintig euro krijg je een lekkere truffel pasta met een glas prosecco. Eten en alcohol? Daar zeggen we geen nee tegen.

Als je een reservering maakt op een van de speciale dinsdagen hoef je alleen maar truffel dinsdag te noemen om verzekerd te zijn van een plekje.

Het restaurant 5&33 is gevestigd in het centrum van Amsterdam, dichtbij het centraal station. Dus ook voor mensen die niet in Amsterdam wonen is het heel goed te bereiken.

Dit vind je ook leuk om te doen.

9 x herkenbaar als je ook helemaal gek bent op truffel

Reageer op artikel:
Dit restaurant in Amsterdam heeft truffel dinsdagen dus blok dinsdagen in je agenda
Sluiten