Nathalie Marijnissen
Nathalie Marijnissen Life 1 november 2019

Ben je op zoek naar de allerlekkerste truffelfrietjes van Nederland? Je eet ze híer

Kan je geen genoeg krijgen van friet en ben je ook niet vies van verse truffel? Dan hebben wij hét leukste nieuws voor je. Frietboutique en Maris Piper lanceren namelijk de Truffelpi(e)per en het klinkt echt als de frietjes uit je dromen.

Een heerlijke portie friet gaat er altijd wel bij ons in. Alleen de gedachten maakt ons al hongerig en met het lezen van dit nieuws weten we bijna zeker dat ook jij er zin in hebt.

De Truffelpi(e)per van Frietboutique en Maris Piper

Ja, je leest het goed. Frietboutique komt in samenwerking met Maris Piper met de frietjes van je dromen: de Truffeli(e)per. Een combinatie van frietjes en verse truffel. Heb je ooit zo iets lekkers gehoord? De frietjes van Frietboutique zijn al lekker, maar met verse truffel wordt het écht een feestje voor je smaakpupillen.

Over deze frietjes zijn fijngesneden sjalot en bieslook gestrooid en ze worden afgetopt met maar liefst 3,5 gram verse zwarte truffel. Hmmm, het water loopt ons nu al de mond in.

Verkrijgbaarheid

Wil je nu ook zo graag de frietjes proberen? Ze zijn verkrijgbaar van 1 november tot 1 december 2019 bij beide vestigingen van Frietboutique en Maris Piper. Voor de truffelfrietjes betaal je €12. Zeg maar gedag tegen het standaard frietje met mayonaise en hallo tegen deze heerlijke truffelfrietjes.

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen:

Reageer op artikel:
Ben je op zoek naar de allerlekkerste truffelfrietjes van Nederland? Je eet ze híer
Sluiten