Tutorial: Deze bloedmooie ultieme nude look maak je in een handomdraai

Eén van de meest favoriete looks aller tijden: de nude look. In deze tutorial laat Beautify's Lotte zien hoe je met maar een paar simpele stappen een prachtige nude look creëert en dat begint allemaal bij de foundation.

Het geheim van deze nude look zit in de foundation. Nude betekent immers dat je bijna niet ziet dat je make-up op hebt, maar je hebt het wél. Het allerbelangrijkste van de nude look is je foundation. We willen allemaal een flawless skin waarvan je niet ziet dat je iets op hebt. Dat effect bereik je met de nieuwste rage onder de foundations: cushion foundation.

Cushion

De cushion foundation trend is ontstaan in Korea, hét land waar alle innovaties op het gebied van make-up vandaan komen. Het goede nieuws is dat L’Oréal Paris deze foundation nu in haar assortiment heeft. Bij cushion foundations zit de foundation in een sponsje. Met een ander sponsje dep je op het foundationsponsje. Vervolgens breng je de foundation met tappende bewegingen aan op je gezicht. Wil je meer glow en dekking? Tap daarna nog een laagje over je eerste laagje heen. Zo makkelijk is het. Yes, de L’Oréal Paris Nude Magique Cushion foundation is je nieuwe musthave.

Bekijk snel de video om het resultaat te zien en om te zien hoe gemakkelijk een flawless look maakt.

Review

Ben je benieuwd wat mannen van deze look vinden? We legden de look voor aan zes mannen en vroegen hun alles over make-up bij vrouwen. Wat vinden ze nou écht van foundation? En zien ze het zitten bij Lotte’s nude look? Bekijk snel hier de video.

Advertisement

In samenwerking met L'Oreal Paris

Reageer op artikel:
Tutorial: Deze bloedmooie ultieme nude look maak je in een handomdraai
Sluiten