Joke Jiers Botma
Joke Jiers Botma Life 2 januari 2020

Vergeet de bioscoop want deze gigantische tv van Samsung is je ultieme goal voor de winter

Droom jij ook van een bioscoop in je huis? Meid, dan hebben we goed nieuws voor je. Samsung heeft nu een gigantische tv en dat is nu al het beste excuus om de hele winter binnen te blijven.

Deze nieuwe tv van Samsung heet “The Wall” en doet zijn naam eer aan. De tv is maar liefst 219 inch groot. Wat neerkomt op een diagonaal van 5,5 meter. En eh, nu nog hopen dat je er geld en plek voor hebt.

Deze tv is zo intens groot en magisch mooi

Niets lekkerder dan in de winter na een drukke dag op de bank te liggen met een filmpje of serie. En als je zoveel uren aan Netflix en films besteedt is deze televisie alles waar je van droomt.

Deze gigantische tv van Samsung is alles wat je wilt hebben in de winter. De tv is groter dan ooit te voren, haarscherp en nou ja, simpelweg bijna magisch. En als je nog twijfelt kijk dan gerust even naar dit filmpje:

Misschien blijft het bij dromen…

Je raadt het misschien al, deze tv van Samsung is natuurlijk onbetaalbaar. Omgerekend komt het instapmodel neer op een ruime €16.000. En dan kun je de tv ook nog tunen met extra opties.

De enige “meevaller” die we voor je konden vinden zijn de kosten voor je stroomrekening. De tv maakt gebruik van micro-LED technologie. Waarschijnlijk verbruikt hij minder energie dan de televisie die je nu hebt.

Mocht het toch lukken dan horen we het graag

Ben je benieuwd naar alle ins- en outs van deze Samsung tv? Je leest het hier. En wie weet wordt jij ooit de trotse eigenaresse van deze parel. We gunnen het jullie in ieder geval wel meiden. Maar we verwachten dan wel een uitnodiging voor een filmavondje hé?

Meer over tv, series en films:

Samsung.com

Reageer op artikel:
Vergeet de bioscoop want deze gigantische tv van Samsung is je ultieme goal voor de winter
Sluiten