Lotte Nijborg
Lotte Nijborg Nieuws 30 okt 2017

Oh wat genieten! Er komen twee Boer Zoekt Vrouw specials op televisie

De laatste tijd gingen er geruchten dat Boer Zoekt Vrouw niet meer op televisie zou komen. Dat het afgelopen zou zijn met de schattige boeren en hun nieuwe liefdes op televisie. Maar gelukkig blijkt niets minder waar want er komen maar liefst twee Boer Zoekt Vrouw specials op televisie.

Boer Zoekt Vrouw is een ongelooflijk fijn programma. Ieder seizoen is het weer hartverwarmend om te zien hoe de hartwerkende, soms ietwat stugge boeren oh zo graag een vrouw willen die niet alleen kan helpen met het melken van de koeien, maar ook ‘s avonds laat een beker warme melk willen klaarmaken voor manlief zelf.

De ouderwetse brieven, de groep vrouwen die ze in huis nemen, het selectieproces, de romantiek of het ontbreken daarvan, een beetje mest, een blundertje hier en daar, de awkwardness, de lieve woorden en vooral de prachtige boerenoutfits, daar kun je toch geen genoeg van krijgen? Nee, vonden wij ook niet. En gelukkig de makers van Boer Zoekt Vrouw ook niet.

Twee Boer Zoekt Vrouw specials

Yvon Jaspers kondigde op de Facebook pagina van Boer Zoekt Vrouw aan dat er op 1 en 7 januari twee Boer Zoekt Vrouw specials te zien zullen zijn. En in deze specials laat Yvon ons zien hoe het met de boeren gaat die ooit hebben meegedaan. We krijgen antwoord hoe het de boeren en boerinnen vergaat in de liefde, met hun gezin en natuurlijk met de boerderij zelf.

Leuk hè? Eerlijk is eerlijk, we vinden het altijd jammer als we plots niet meer in het leven van de boer of boerin (Bertieeeee) kunnen kijken die we wekenlang hebben gevolgd. Gelukkig krijgen we nu antwoord op al onze prangende vragen. Een beter begin van het jaar kunnen we niet bedenken.

We beloven je dat we tegen de tijd dat het bijna op televisie is, we je natuurlijk nog een keer op deze specials zullen attenderen zodat je ze niet mist. Volg Beautify om op de hoogte te blijven.

Ben jij zelf op zoek naar de liefde maar val je niet op boeren? Goed nieuws: Veel liefs uit Holland is een nieuw programma á la Boer zoekt vrouw, maar dan met mannen in pak

Reageer op artikel:
Oh wat genieten! Er komen twee Boer Zoekt Vrouw specials op televisie
Sluiten