Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Life 24 jul 2019

JAA! Er zijn twee nieuwe seizoenen van Love Island UK in de maak

De Nederlandse versie van Love Island is pas net afgelopen en het vijfde seizoen van Love Island UK verschijnt alweer bijna op Videoland, dus we hoeven niet lang zonder onze favoriete datingshow te leven. Ook in 2020 worden we weer voorzien van lieve dates, nieuwe koppels en veel verliefdheid, want de makers komen met héél goed nieuws.

Zeg je Videoland abonnement niet op, want in 2020 geniet je van twee nieuwe seizoenen Love Island UK. Wat een cadeautje, dat wordt genieten.

Twee nieuwe seizoenen Love Island UK in de maak

Het vijfde seizoen waarin singles op zoek gaan naar de liefde wordt nu nog uitgezonden op Britse televisie, maar vanochtend kwam ITV2 (de procent van Love Island UK) al met geweldige nieuws. We moeten nog even geduld hebben, maar in 2020 genieten we van de twee nieuwe reeksen Love Island.

ITV2 on Twitter

? DOUBLE THE LOVE ? It’s official! Love Island will be back for TWO series in 2020! #LoveIsland2020 @LoveIsland #LoveIsland https://t.co/LW6z32ZxIF

Het succes van de show kan niet op, dus moeten Caroline Flack en Iain Stirling weer volop aan de bak. In het vorige seizoen van Love Island UK zagen we hoe Dani en Jack er met de winst vandoor gingen en wij zijn benieuwd wie er dit jaar op nummer één eindigt. Op 29 juli verschijnt seizoen 5 van Love Island UK op Videoland en genieten we weer van de opbloeiende liefde, pikante challenges, de bloedstollende leugendetector en schattige koppels.

Lees ook: Doe de quiz en kom erachter welke Love Island kandidaat jouw perfect match is

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

RTL Boulevard

Reageer op artikel:
JAA! Er zijn twee nieuwe seizoenen van Love Island UK in de maak
Sluiten