Lotte van Dijk
Lotte van Dijk Love & Seks 26 mei 2022
Leestijd: 2 minuten

Ben jij Tweelingen en je lover een Kreeft? Dan matchen jullie eigenlijk niet maar de relatie kan tóch werken

Tweelingen en Kreeft zijn beiden hele andere mensen. Zo is een Tweelingen een sociale vlinder en kan een Kreeft eerst nog wel eens wat verlegen zijn. En hoewel verschillen een relatie spannender kunnen maken, kunnen deze twee het moeilijk hebben om een ​​relatie van de grond te krijgen. Ze zeggen altijd: tegenpolen trekken elkaar aan. Zou dit ook zo zijn met deze twee sterrenbeelden?

Daar gaan we zo achterkomen.

Tweelingen en Kreeft

Een Kreeft voelt zich aangetrokken tot Tweelingen om hun vriendelijkheid, oplettendheid en gevoel voor humor. Tweelingen zullen de warmte en oprechtheid van Kreeft fijn vinden. Hoe leuk dit ook klinkt, deze match zal wat uitdagingen met zich mee brengen volgens astrologen. Kreeften houden namelijk van vrijheid in relaties, terwijl het andere sterrenbeeld van veiligheid houdt. Kreeften daten om plezier te hebben en nieuwe mensen te ontmoeten, terwijl Tweelingen daten om iemand voor ‘altijd’ te ontmoeten.

Tweelingen en Kreeft in de slaapkamer

Een Kreeft houdt niet van seks in het openbaar en een Tweelingen juist wel. Een Kreeft neemt graag de leiding in bed en is ook dominant. Tweelingen houden ervan als iemand anders de leiding neemt. Hier passen de twee sterrenbeelden daarom wel goed bij elkaar.

Emotioneel

Tweelingen voelen zich snel veilig bij iemand, waar het de Kreeft tijd kost om zich veilig te voelen en open te stellen. Tweelingen zijn verzorgend en kunnen voor de Kreeft soms als zeurend overkomen. Kreeften kunnen het gevoel hebben dat Tweelingen te hard probeert ze vast te pinnen, terwijl Tweelingen het gevoel kan hebben dat Kreeft te vrijblijvend is.

Van daten naar relatie

Hoewel er een aantrekkingskracht kan zijn, is het misschien niet gemakkelijk om van daten naar een relatie te gaan. Kreeft is intellectueel en niet gericht op gevoelens en emoties. Tweelingen zijn op dit gebied juist emotioneel en delen graag hun gevoelens. Kreeft is misschien niet in staat om Tweelingen die emotionele vastigheid te geven die ze nodig hebben in een relatie om een relatie te beginnen.

Problemen in de relatie

De grootste uitdaging voor deze twee is het bereiken van een evenwicht tussen vrijheid en veiligheid. De Tweelingen willen een liefdevolle relatie waarbij het echt draait om hun twee. Een Kreeft wil zich nog kunnen ontdekken. Dit betekent niet dat ze zich niet aan iemand willen binden, ze willen zich gewoon niet gebonden of beperkt voelen.

Goede match?

Het vinden van een middenweg zal voor de sterrenbeelden een uitdaging zijn, omdat ze heel verschillende behoeften in een relatie hebben. Tegenpolen trekken elkaar aan, dus het kan zeker een goede match zijn, maar alleen als jullie er beiden voor willen werken.

Déze sterrenbeelden zou je vooral niet moeten daten volgens de sterren