Renée
Renée | LinkedIn Love 9 mei 2019

Waarom Tweelingen de leukste meiden zijn om als vriendin te hebben

Heb je een beste vriendin met Tweelingen als sterrenbeeld? Dan mag je in je handjes knijpen met haar aan je zijde. Want één ding is het zeker, als het aan haar sterrenbeeld en persoonlijkheid ligt weet je zeker dat je nooit een saai moment met haar beleeft.

Omdat Tweelingen zo’n fantastisch sterrenbeeld is schrijven we hieronder voor je uit waarom je haar echt als vriendin wil hebben. Op deze vriendschap wil je namelijk extra zuinig zijn.

Waarom Tweelingen de leukste meiden zijn om als vriendin te hebben

Maak je nieuwe vrienden en hoor je dat iemand Tweelingen is? Dan wil je zeker de vriendschap hechter maken, want met alle Tweelingen in je leven heb je super leuke vriendinnen en wel om deze redenen:

1. Ze maken iedere avond leuk

Tweelingen zijn geen saaie wezens en ze zijn allergisch voor avonden waarop het niet gezellig is. Als je iemand nodig hebt om naar een feestje te gaan weet je dat je haar kunt bellen. Ze zorgt ervoor dat jullie de avond van je leven hebben.

Lees ook: 5 x waarom vrouwen met het sterrenbeeld Tweelingen het grappigst zijn van iedereen

2. Ze zijn sociaal

Een Tweelingen is een sociale vlinder. Of ze iemand al jaren kent of net vijf minuten, ze weet een goed gesprek met iedereen aan te knopen. Daarom voel jij je ook meteen vanaf het eerste moment op je gemak bij haar.

3. Ze zijn openhartig

Hoewel een Tweelingen van nature een complexe persoonlijkheid heeft, is ze wel openhartig. Daardoor kun je makkelijk met haar over moeilijke onderwerpen praten. Ze laat misschien niet meteen het achterste van haar tong zien, maar staat wel altijd voor jou en je verhalen klaar.

4. Ze zijn charmeurs

Aan aandacht geen gebrek met een Tweelingen aan je zijde. Ze is van zichzelf al een enorme charmeur, dus zelfs als jij moeite hebt met een gesprek aanknopen helpt ze je. Daarom is ze de perfecte wingwoman.

5. Ze zijn heel vrij

Mensen met dit sterrenbeeld hebben veel verschillende interesses, omdat ze zich niet lang aan één interesse binden. Daardoor voelen ze zich heel vrij en dat is enorm verfrissend om in je leven te hebben. Met hen hoef je niet binnen de lijntjes te kleuren en tja, door hun leuke en gezellige persoonlijkheid zoeken jullie daarom graag de grenzen op.

Lees ook: De ware nog niet gevonden? Misschien ligt het aan je sterrenbeeld

Popsugar

Reageer op artikel:
Waarom Tweelingen de leukste meiden zijn om als vriendin te hebben
Sluiten