WIDM gemist? De samenvatting van aflevering 3 in tweets

De derde aflevering van Wie is de Mol: Besluit. Een interessante aflevering. Er werden weer drie opdrachten uitgevoerd en de kandidaten konden geld verdienen midden in een olijfveld, in een pittoresk dorpje (terwijl de regen met bakken uit de hemel kwam) en in een eeuwenoud fort. Dít is een samenvatting van de derde aflevering van WIDM 2020 in tweets.

De zoektocht naar de Mol wordt steeds spannender. Heb jij al een verdachte?

Aflevering 3 Wie is de Mol in tweets

In deze aflevering werd de pot bijna verdubbeld. Daarnaast had de aflevering een heel gek einde. Lees snel verder om erachter te komen wat er in aflevering drie van Wie is de Mol allemaal gebeurde.

Opdracht 1: Steutelbos

De deelnemers moeten geld zien te verdelen over alle medekandidaten in deze aflevering van WIDM. Op ieder briefje geld staat een naam. Als de briefjes bij zijn eigenaar terecht komen, tellen ze mee voor de pot. Maar de kandidaten staan met hun middel vast aan een olijfboom met een ketting. Ze moeten zichzelf zo snel mogelijk proberen te bevrijden door middel van het openmaken van vier sloten. Hoe meer sloten er open worden gemaakt, hoe verder de kandidaten zich kunnen bewegen.

Ron kreeg geen enkel slot open – was dit een mol-actie?

Opdracht 2: Min of meer

Aan de rand van een dorpje op een rotswand waren er verschillende luiken te zien. De rode luiken met -200 moesten vanuit de huizen opengemaakt worden, zodat ze niet meer zichtbaar zijn. De kandidaten werden opgesplitst in vier teams van twee. Twee teams van twee waren in het dorp en de andere vier deelnemers moesten aanwijzingen geven vanaf een uitzichtpunt.

Midden in de opdracht begint het opeens keihard te regenen.

Peggy was bij deze opdracht erg op dreef. Misschien een beetje te erg?

Ron blijf maar inspireren voor hilarische tweets #teamron.

Opdracht 3: Fortuin

In een prachtig fort moeten de kandidaten vier deelopdrachten uitvoeren, waarbij ze schilden kunnen vrijspelen. Als de schilden met pijl en boog uiteindelijk geraakt worden leveren ze geld op voor de pot. De deelopdrachten variëren van fakkels gooien tot een ladder bouwen. De pot werd bij deze opdracht met wel 1600 euro aangevuld.

Nikkie verrast zichzelf met pijl en boog schieten.

Een verassende executie

Horace moet (waarschijnlijk) deze aflevering van Wie is de Mol verlaten. Dit wordt niet zoals normaal getoond in de executie, maar dit krijgen we van Ellie te horen als de twee overgebleven kandidaten bij haar in de auto stappen. Wat ook anders is dan alle vorige afleveringen is dat er geen voorproefje van volgende week wordt gegeven. De kandidaten stappen in drie verschillende auto’s en rijden allemaal een andere kant op. Wie is de Mol wordt vervolgd.

Op twitter zijn er veel speculaties dat Horace gewoon weer terugkomt. Wat denk jij?

Lees ook:

Reageer op artikel:
WIDM gemist? De samenvatting van aflevering 3 in tweets
Sluiten