Laura Lammertse
Laura Lammertse Nieuws 26 mei 2017

Twincer? Dit is dé nieuwe Pretty Little Liars A.D. theorie en bevestigd door Caleb

Nu het einde nadert van Pretty Little Liars, komen de theorieën over wie A.D. is als paddenstoelen uit de grond schieten. Maar deze nieuwe theorie over Spencer komt akelig dichtbij de waarheid, want als je alle aanwijzingen bij elkaar legt, klinkt dit wel voor de hand liggend. Pas op: spoilers.

Er zijn namelijk alvast wat spoilers over de volgende aflevering die op maandag op Netflix zal staan, en ze liegen er niet om. Kijk je namelijk naar de tijd waarin zich alles afspeelt, dat klopt dit niet met de werkelijkheid. En deze uitspraak van Caleb laat ook deuren open staan. Heeft Spencer dan toch nóg een broer of zus? Is ze een tweeling?

Twincer

Dat er spraken is van Twincer komt voortvloeien uit het feit dat in de laatste aflevering Spencer op het vliegveld te zien in is, in een totaal andere outfit dan een paar minuten hiervoor. En dan denk je: ‘Ze heeft zich gewoon omgekleed’, maar qua tijdspanne klopt dit niet. Ze is namelijk een paar minuten daarvoor nog in de Lost Woods gezien met Detective Furey. Zal dit dan A.D. zijn, de tweeling van Spencer?

Het zit in de familie

Dat Spencer een tweeling is, zal ons niet verbazen. Zo is namelijk haar moeder ook een tweeling, Mary Drake, en het zit daarom in de familie. Als deze tweeling zus niet zo perfect terecht is gekomen als Spencer tijdens het adoptieproces, kan ze daar over de jaren heen wel eens wraak gevoelens voor hebben gecreëerd.

Caleb zijn woorden op social media

En Caleb zijn uitspraak verraad een hoop. Zo spreekt hij namelijk uit dat we A.D. al een soort van ontmoet hebben, en zodra we het weten wie het is, begrijpen we waarom. Vaag? Nee helemaal niet. Weten je namelijk nog toen Hanna gevangen was genomen door A.D., dat Spencer haar in haar ‘droom’ gerust kwam stellen? Zonder dat Hanna iets in die ‘droom’ uitspreekt over A.D., heeft de Spencer in deze droom het wel over A.D. Was Hanna wel aan het dromen, of was het Spencers tweelingzus die Hanna iets probeerde te laten vertellen en informatie te delen over de meiden?

Deze puzzelstukjes bij elkaar zouden nog wel eens tot de oplossing kunnen komen van het verhaal. Gelukkig is het alweer bijna maandag en dan kan je deze theorie met jouw eigen ogen bekijken en uitpluizen. Wat een spanning.

Dit wil je ook lezen: Er komt een nieuwe serie met Pretty Little Liars-ster Lucy en we vinden het nu al fantastisch

Reageer op artikel:
Twincer? Dit is dé nieuwe Pretty Little Liars A.D. theorie en bevestigd door Caleb
Sluiten