Oeh: Twitter is nu al klaar met déze Temptation Islander

De eerste twee aflevering zijn achter de rug en er wordt alweer druk gediscussieerd op Twitter. Een paar uitspraken van deze deelnemer vallen niet in de smaak bij de kijkers en dat blijkt uit de opmerkingen op Twitter. Het gaat over Temptation Island Sonny. Sonny is één van de mannen die in een koppel zit en de uitdaging aangaat in het programma.

Voel jij je ook zo tegenover Sonny?

Een korte recap Temptation Island

In de eerste twee afleveringen van Temptation Island is er alweer veel gebeurt. De eerste aflevering draaide vooral om het voorstellen van de koppels en singles. De singles deden dat op een geniale manier met openingszinnen – hier kan je ze allemaal teruglezen.

Wat opvalt in het koppel Sonny en Jaydi, die al eerder meededen aan het programma Wereldreis op Wielen. Ze twijfelen allebei aan de relatie en met Temptation Island willen ze erachter komen of ze bij elkaar blijven of niet.

“Ik ben ook wel zo spiritueel dat als ik haar niet meer gelukkig maak en zij mij ook niet meer: wat moeten we dan? Als we een vriendschap kunnen overhouden en deze drie jaar kunnen koesteren, dikke prima. Het is absoluut niet de bedoeling dat we als vijanden uit elkaar gaan.”

Twee andere relaties zijn iets sterker, twee mannen hebben zelfs een ring meegenomen naar Italië. Die ze aan hun koppel willen geven aan het einde van Temptation Island als alles goed gaat.

Twitter

Na de eerste twee afleveringen van Temptation Island hebben we rondgekeken op Twitter en kwamen we erachter dat er veel ontevredenheid heerste over één persoon, namelijk Sonny. Niet heel gek, hij had ook een paar opmerkelijke uitspraken. Zo zei hij nonchalant: ‘ik wil de hele tafel (lees: alle vrouwen) proeven’, ‘In mijn leven wil ik de 100 vrouwen aangetikt hebben’ en ‘Kijken mag, likken ook’.

Dit had Twitter te melden over deze Temptation Islander:

Reageer op artikel:
Oeh: Twitter is nu al klaar met déze Temptation Islander
Sluiten