Anne-Flore Muller
Anne-Flore Muller Life 22 augustus 2018

Twix lanceert speciale herfsteditie met speculaas en die wil je proeven

Dit weekend wordt het voor het eerst kouder dan twintig graden. Huilen, dus. Maar tegelijkertijd maakt het ons ook enthousiast voor het naderende herfstseizoen. Al helemaal nu er dit najaar een Twix met speculaas in de schappen te vinden is. Yum.

We moeten ons mentaal nog even voorbereiden op het dragen van meerdere lagen, jassen, sjaals en wanten. En die regen en wind, dat wordt al helemaal wennen.

Kom maar op met die herfst

Toch kijken we ook wel weer wat uit naar het volgende seizoen. Want het brengt ook veel fijne dingen met zich mee. Wat dacht je van heerlijk binnen op de bank zitten met zelfgemaakte chocolademelk? Of een knisperend haardvuur?

Onze liefde voor pumpkin spice wordt ook weer flink aangewakkerd. En daarmee ook onze liefde voor speculaas. Gewone speculaasjes voor bij de thee met je vriendinnen doen het altijd goed. Maar deze nieuwe Twix smaak doet ons hartje ook sneller kloppen.

Twix met speculaas

Beeld je eens in. De knisperende chocoladereep met koek en karamel die je gewend bent van Twix, maar dan nóg lekkerder. In deze limited edition reep zit namelijk geen normale koek, maar een speculaasje. Als je daar geen herfstkriebels van krijgt, weten wij het ook niet meer.

De ideale snack voor na een lange herfstwandeling, toch?

Kom maar op met de winter: Deze Alpaca sloffen houden je voetjes lekker warm

Flair.be

Reageer op artikel:
Twix lanceert speciale herfsteditie met speculaas en die wil je proeven
Sluiten