Inga Stoit
Inga Stoit Nieuws 19 mei 2018

Je hebt 6 type festivalgangers en jij bent er sowieso een van

Het festivalseizoen is weer van start en dat betekent diverse looks om te bewonderen. Maar je kijkt ook je ogen uit naar alle verschillende types die aan het feesten zijn. En jij bent er sowieso een van.

Je doet je mooiste en hipste outfit aan want het is weer tijd om te festival(len). Deze types kom je sowieso tegen als je op een festival staat, maar je bent er zelf ook eentje van.

De hipster

Hipster chickies zie je overal. Zij dragen enorm korte shortjes en bloemenkransjes om hun hoofd. Onder het shortje dragen zij vaak hoge laarzen (lekker contrasterend), afgemaakt met een Indianenachtig accessoireding.

De smartphone addict

Die nemen letterlijk alles op. Wat behoorlijk irritant is, gezien jij gewoon van het uitzicht wil genieten. Een paar foto’s en video’s oké, maar dat de hele dag, pfff.

De drukke danser

Van die types die nog net niet je voeten plat walsen. Ze houden totaal geen rekening met jou. Dansen-dansen-dansen, waarschijnlijk met een hoop verboden middelen achter de kiezen.

De foodies

Echte foodies stippelen van te voren uit waar zij kunnen eten op het festival. De tentjes even goed bekijken, is dan ook het eerste wat zij doen.

Groupies

Dit zijn de mensen die enorm fanatiek zijn wanneer het aankomt op het bewonderen van een bepaalde artiest. Jij kan dan ook rustig aan de kant geduwd worden wanneer je hun zicht belemmert..

Tieners zonder ID

Ze doen alsof ze hun ID kaart vergeten zijn, maar iedereen weet dat dit een excuus is voor hun te jonge leeftijd. Ach ja, dit type festivalganger zij we vroeger allemaal geweest.

Reageer op artikel:
Je hebt 6 type festivalgangers en jij bent er sowieso een van
Sluiten