Gina Koninkx
Gina Koninkx Nieuws 30 mrt 2018

Dit zegt jouw sterrenbeeld over het type man dat op jou valt

Ben jij benieuwd wat voor type man op jou valt? Jouw sterrenbeeld kan daar een aardig beeld van schetsen. Zo weet je zeker of je met Mr. Right aan het daten bent.

Ram

Jij bent liefdevol en ontzettend romantisch. Jij hebt een open karakter maar kan je irriteren aan mensen die dat niet hebben. Het type man dat op jou valt herkent zichzelf in jou. Al zal hij jou ook best wel een beetje afremmen, omdat je soms makkelijk over zijn gevoelens heen loopt. En oh ja, jullie hebben allebei een hoog libido en zijn veeleisend in bed.

Stier

Jij hebt altijd veel vrienden om je heen en bent een loyale vriendin. Dit trekt zachtaardige mannen aan die vallen op jou lieve, zorgzame karakter. Jij haat ruzie en dat weet hij maar al te goed. Gelukkig houdt hij ook niet van ruzie maken en is hij zo trouw als een hond.

Tweelingen

Jouw wensenlijst voor de ideale man is best wel lang. Eigenlijk omdat je niet zo goed weet wat je wil, in tegenstelling tot de mannen die op jou vallen.

Die weten juist precies wat ze willen: jou. En ze maken graag keuzes voor jullie samen. Dat vindt jij helemaal niet erg, want dan hoef jij het in ieder geval niet te doen. Een man moet van jou wel hard to get spelen, anders ben jij er snel op uitgekeken.

Kreeft

Jij bent stoer en zacht tegelijkertijd, en dat vinden mannen schattig. Je bent heel erg romantisch en geeft heel veel liefde aan anderen. Mannen die op jou vallen willen jou net zo veel liefde teruggeven, omdat jij dat verdient. De man die op jou valt vindt jou leuk, omdat hij in jou een lange relatie en een toekomst ziet.

Leeuw

Jij bent oprecht en gaat altijd uit van de goedheid van de mens. Soms iets te veel en daarom moet jij echt niet ingaan op de avances van bad guys.

Mannen vallen op jouw spontane voorkomen en humor. Jij kan dominant zijn en dat vinden mannen op hun tijd niet erg. Jullie zijn in veel opzichten elkaars tegenpolen en dat trekt jullie juist naar elkaar toe.

Maagd

Jij bent super romantisch en het type man dat op jou valt kan dat enorm waarderen. Hij maakt daar absoluut geen misbruik van, maar ontvangt jouw liefde maar al te graag. Hij is verzorgend en romantisch op zijn eigen manier. Jij moet alleen nog leren ontvangen.

Weegschaal

Jij kunt behoorlijk losbandig zijn en hebt iemand nodig die jou kan temmen. Je ben energiek en kan daar soms wel een beetje in doorslaan. Mannen kunnen daar in eerste instantie wel van schrikken. Maar zodra hij je beter leert kennen blijken jullie een match made in heaven te zijn. Al je energie kun je kwijt in jullie relatie, maar op zijn tijd zal hij wel zeggen dat je het wat rustiger aan moet doen.

Schorpioen

Je bent vrij emotioneel en kan jezelf helemaal verliezen in een relatie. Je trekt mannen aan die hetzelfde zijn als jij, al zou het beter zijn als een van jullie wat meer down to earth zou zijn.

Het type singer-songwriter zou honderden liedjes voor je schrijven. Hij wil zich graag aan je binden en voor altijd bij je blijven. Ahh.

Boogschutter

Jij bent een vurig persoon en zoekt graag de randjes op. Avontuurlijke mannen kunnen dat wel waarderen en zijn helemaal weg van jou. Ze weten zeker dat het met jou nooit saai is in een relatie. Zodra je hem vertelt hoe fantastisch hij is, kan hij er niet meer omheen. Hij is in love.

Steenbok

Jij bent heel voorzichtig in het toelaten van mannen. Bad guys zullen het wel proberen maar jij laat alleen mannen toe die op jouw vader lijken. Het type man dat op jou valt, behandelt jou met respect en zal alles voor je doen. Zodra hij dat echt laat merken, kan jij niet meer van hem afblijven. Hij is de ware.

Waterman

Jij bent veeleisend en daar moet een man wel tegen kunnen. Attente energieke mannen vallen op jouw persoonlijkheid en voelen zich vereerd om naast jou te lopen. Hij is spontaan en verrast jou vaak met leuke etentjes, een weekendje weg of een XL zak chips voor ‘s avonds op de bank.

Vissen

Jij denkt altijd eerst aan anderen in plaats van aan jezelf. Je bent vrij rustig en voelt je totaal niet aangetrokken tot extraverte mannen. Mannen met een rustig karakter vallen op jou. Ze vinden het namelijk niet fijn als een vrouw te intimiderend is. Jij komt voor hem op de eerste plaats en jullie zijn elkaar een leven lang trouw.

Reageer op artikel:
Dit zegt jouw sterrenbeeld over het type man dat op jou valt
Sluiten