Redactie
Redactie Love 26 mrt 2020

Ben je op zoek naar de ware? Op basis van je sterrenbeeld trek jij deze lover aan

Heb jij je wel eens afgevraagd waarom jij altijd hetzelfde type aantrekt? Dat kan dus te maken hebben met je sterrenbeeld. Lees hier of jij de juiste persoon aan het daten bent op basis van de sterren.

Oh, je kent het wel: je bent weer fanatiek aan het daten en je herkent in je nieuwe crush dezelfde eigenschappen als ik je vorige. Hoe kan dit? Het heeft wellicht te maken met de sterren.

Wat een sterrenbeeld over je zegt

Een sterrenbeeld zegt meer over je dan je denkt. We deelden al eerder in welke Nederlandse provincie je het gelukkigst wordt op basis van je sterrenbeeld, welk sterrenbeeld de beste vriendinnen zijn en welke reis je dit jaar gaat maken op basis van je sterrenbeeld.

Maar er is meer: het blijkt dat je op basis van je sterrenbeeld een bepaald type aantrekt in relaties.

Ram (21 maart – 19 april)

Als Ram ben je energiek, zelfverzekerd, moedig en enthousiast. Soms zelfs een beetje impulsief. Herken jij jezelf hierin? Binnen je vriendinnengroep ben jij de gulle en spontane vriendin. Zo ook in relaties, je wordt gemakkelijk verliefd en geeft je snel bloot aan een potentiële lover.

Het type dat jij aantrekt is iemand die zichzelf in jou herkent, al remt deze persoon jou wel. Niet geheel onbelangrijk: Rammen staan bekend om hun hoge libido. Dit straal je uit en trek je aan.

Stier (20 april – 20 mei)

Is Stier jouw sterrenbeeld? Dan ben je waarschijnlijk geduldig, betrouwbaar en liefdevol. Allemaal mooie eigenschappen, die je een geweldige vriendin én lover maken. Naast deze lieve eigenschappen heb je ook een andere kant: je kan namelijk erg snel jaloers en bezitterig worden.

In de liefde trek jij met je open en lieve houding iemand aan die trouw is en volledig voor je gaat. Iemand met een zachtaardig karakter die niet snel ruzie maakt. Maar pas op: jouw bezitterige kant kan hier roet in het eten gooien.

Tweelingen (21 mei – 20 juni)

Als tweelingen pas jij je gemakkelijk aan, ben je open en levendig. Aan de andere kant kan je soms ook gespannen zijn, zeker als het aankomt op keuzes maken in de liefde.

Gelukkig is het type dat jij aantrekt dat verre van. Hij of zij weet precies waarvoor te gaan, namelijk voor jou. Dat is in het begin even slikken, want jij houdt wel van een beetje hard to get op zijn tijd. En daar is niks mis mee.

Kreeft (21 juni – 22 juli)

Oh Kreeft, hadden we allemaal maar een paar van jouw eigenschappen! Je bent liefdevol en emotioneel, je hebt een grote fantasie en gaat (bijna) altijd op je eigen gevoel af. Kunnen veel van je vriendinnen wat van leren. Ook ben je heel erg romantisch en geef je niet alleen liefde in je relatie, maar ben je ook enorm lief voor je vriendinnen.

Jij trekt mensen aan die op zoek zijn naar deze liefde. Gelukkig vanuit de beste redenen, namelijk om jou deze liefde terug te geven. Gewoon omdat je dat verdient.

Leeuw (23 juli – 22 augustus)

Een Leeuw is gul, creatief en trouw. Niet alleen in relaties, ook naar je vriendinnen toe. Jij hebt dan ook een grote vriendinnenkring en spreekt vaak één op één met je vriendinnen af. Je bent goed op de hoogte van wat er speelt in hun levens en vormt vaak het middelpunt in een groep.

Omdat je erg goedgelovig bent, is het belangrijk dat je doorhebt wanneer iemand niet het beste met je voor heeft. Helaas zie je dit niet altijd. Jij trekt verder altijd mensen aan die een tegenpool vormen, wat zorgt voor een relatie waarin jij en je partner elkaar goed aanvullen en tot over hun oren verliefd zijn.

Maagd (23 augustus – 22 september)

Een Maagd is over het algemeen bescheiden, betrouwbaar en praktisch. Het hoeft voor jou niet te moeilijk te zijn.
Je bent erg romantisch en trekt personen aan die hiervan houden. Niet per se de mensen die net zo romantisch zijn als jijzelf, maar wel partners die het waarderen.

Zorg ervoor dat jij ook de romantiek en liefde van de ander leert te waarderen en je hebt je match made in heaven.

Weegschaal (23 september – 22 oktober)

Als Weegschaal hoor je vaak dat je romantisch, charmant én sociaal bent. Wat wil je nog meer? Je bent niet alleen erg geliefd onder je vriendinnen, maar ook in de liefde.

Jij trekt iemand aan die je kan temmen, aangezien je namelijk wel eens doorslaat op sociaal gebied. Je hoeft niet naar elk feestje om alles uit het leven te halen, soms is samen op de bank zitten net zo leuk. Jouw lief zorgt ervoor dat je dit ook leert waarderen en daar ben je dankbaar voor.

Schorpioen (23 oktober – 21 november)

De Schorpioen gaat af op haar emoties en gevoelens. Daarnaast is de Schorpioen vastberaden en gepassioneerd. Zo ook in de liefde.

Jij trekt hetzelfde type aan, al loopt dat niet altijd goed af. Door jullie gepassioneerde karakter kunnen spanningen hoog oplopen, terwijl elkaar temmen een beter alternatief zou zijn. Hoe dan ook, jij hebt deze spanning nodig in je leven. Anders wordt het saai.

Boogschutter (22 november – 21 december)

Een Boogschutter is optimistisch, eerlijk en recht door zee. Geen poespas voor jou. Je toont je emoties graag en gemakkelijk, waardoor je veel hechte vriendschappen hebt. Vriendinnen durven bij jou open te zijn, omdat je goed kan luisteren en jezelf kwetsbaar opstelt.

In een relatie trek je avontuurlijke personen aan, omdat je altijd in bent voor wat nieuws. Met jou hoef je niet bang te zijn dat een relatie saai wordt. Let er wel op dat je lust naar nieuwe avonturen je relatie niet overschaduwt.

Steenbok (22 december – 19 januari)

Als Steenbok ben je ambitieus, kalm en verstandig. Jij bent op je hoede en zal niet snel een one night stand hebben.

Val je op mannen? Dan is de kans groot dat jij een type kiest dat op je vader lijkt. Je houdt van veiligheid en bent op zoek naar iemand die je respecteert. Dit straal je uit en trek je daardoor ook aan. Mensen die misbrik van jou willen maken, heb jij gelukkig snel door. Een mooie eigenschap, waarmee je ook je vriendinnen vaak van goed advies voorziet.

Waterman (20 januari – 18 februari)

Een Waterman staat bekend om haar eerlijkheid, onafhankelijke en soms dwarse karakter. Je bent veeleisend en dat is iets waar een partner wel tegen moet kunnen. Jij trekt een energieke lover aan die houdt van spontane avonturen en jou neemt zoals je bent.

Vissen (19 februari – 20 maart)

Als Vissen je sterrenbeeld is, dan heb je vast vaak gehoord dat je aardig, fantasierijk en gevoelig bent. Jij ervaart je omgeving in plaats van dat je die verandert. Je leeft graag in je eigen ideale droomwereld en hierdoor trek je een rustige en trouwe lover aan. Iemand die met jou mee droomt en waarmee je voor een lange tijd samen blijft.

Ben jij benieuwd wat je sterrenbeeld verder over je zegt? Lees dan hier van welke seksstandjes jij houdt op basis van je sterrenbeeld of wat het perfecte huisdier voor jou is op basis van je horoscoop.

Reageer op artikel:
Ben je op zoek naar de ware? Op basis van je sterrenbeeld trek jij deze lover aan
Sluiten