Renée
Renée | LinkedIn Life 27 feb 2019

De 8 verschillende vriendinnen die iedere vrouw in haar leven nodig heeft

Je weet het: relaties zijn in veel gevallen voor even, vriendinnen heb je voor het leven. Hoog tijd om de meiden eens in het zonnetje te zetten. Maar voor het zover is willen we graag met je delen welke verschillende vriendinnen iedere vrouw in haar leven nodig heeft.

Je kunt je een leven zonder je vriendinnen waarschijnlijk niet voorstellen. Je mag je heel rijk voelen als je deze vrouwen naast je hebt staan.

De verschillende vriendinnen die je in je leven nodig hebt

Verschillende vriendinnen hebben verschillende kwaliteiten. De volgende type vrouwen maken jouw leven in ieder geval een stuk mooier:

1. De luisteraar

De luisteraar wil je zeker als vriendin beschouwen. Zij is de persoon die altijd voor je klaarstaat in de slechte tijden. Je weet dat je haar kunt bellen als je problemen hebt in de liefde, op je werk of met andere vriendinnen.

2. De shopper

De shopper is de vriendin die ongeacht haar financiële situatie met jou de stad in gaat om te winkelen. Jullie winkelen hetzelfde en bovendien weet je dat ze altijd eerlijk is over de kleding die je past. Zegt zij dat je het niet moet doen? Dan volg je haar advies op omdat je haar vertrouwt.

3. De feestganger

Wil je stappen of een festival pakken? Dan weet je dat je van de verschillende vriendinnen bij deze vrouw aan het goede adres bent. Jullie favoriete activiteit samen is dansjes doen en drankjes drinken.

Houd jij van een drankje met je vriendinnen? Dat is dus super goed voor je vriendschap

4. De grappenmaker

Onmisbaar in je vriendinnenkring is de grappenmaker. De vrouw die jou altijd aan het lachen maakt, of het nu goed of slecht met je gaat. Als je met haar afspreekt weet je dat je met een heel blij gevoel naar huis gaat.

5. De dubbeldater

Je hebt vast wel een vriendin die altijd een relatie heeft. Als jij ook verliefd bent doet ze niets liever dan dubbeldaten met jou en jullie lovers.

6. De BFF

De BFF is onmisbaar. Deze vrouw app je of bel je als eerste in welke situatie dan ook. Heb je de baan gekregen die je zó graag wilde? Zij weet het als eerste. Heb je een date? Zij is op de hoogte.

7. De cheerleader

Eén van de verschillende vriendinnen die je leven zo mooi maakt, is de cheerleader. Zij moedigt je aan in al je keuzes en staat hoe dan ook achter je. Zelfs als ze het er niet mee eens is. Op haar kun je altijd rekenen voor de nodige steun.

8. De adviseur

Tot de verschillende vriendinnen die je hebt hoort vaak de adviseur. Ze is niet altijd fijn om tegen te praten, omdat ze je een spiegel voorhoudt. Pijnlijk, maar wel nuttig om deze vrouw in je leven te hebben. Je weet dat deze vriendin met haar adviezen het beste met je voorheeft en daarom vertrouw je haar 100 procent.

Dit is waarom samen eten met vriendinnen je vriendschap sterker maakt

Reageer op artikel:
De 8 verschillende vriendinnen die iedere vrouw in haar leven nodig heeft
Sluiten