De 7 verschillende type mensen die je op iedere kerstborrel van je werk tegenkomt

Nu de feestdagen eraan komen is het natuurlijk ook weer tijd voor dé borrel van het jaar op je werk. Of je er nu van houdt of niet, je wil deze borrel toch nooit missen. Herken je dit? Dan herken je vaste ook de volgende types die op ie-de-re kerstborrel te vinden zijn. Wie weet herken je jezelf er wel in eentje.

Van de persoon die net één glaasje te veel op heeft of de stille persoon die helemaal loskomt, op iedere borrel kom je wel iemand uit dit artikel tegen.

Deze types vind je op de kerstborrel van je werk

Nog iets meer dan één maand en het is alweer kerst. Hoog tijd om die kerstborrel weer in de agenda te zetten. Heeft jouw werk er al eentje gepland? Dan kan jij zeker een aantal types van dit lijstje afstrepen.

1. De persoon die altijd net iets te veel drinkt

Iedereen drinkt wel een paar drankjes tijdens deze borrel, maar er is altijd wel eentje die het naar een hoger niveau tilt. Gelukkig brengt deze persoon wel de gezelligheid met zich mee en willen we hem of haar ook écht niet missen.

2. De persoon die alleen maar foto’s maakt

Een fotootje met je collega’s is altijd leuk als herinnering voor later, maar er is altijd wel die ene collega die honderden foto’s maakt van alles. Maar dan ook echt alles. Van jullie drankjes tot vijftig groepsfoto’s.

3. De persoon die het constant over werk heeft

Tijdens een borrel wil je het over alles hebben, maar over werk? Nee, jij drinkt liever en paar drankjes en vergeet even helemaal wat het is. Werk? Wat is dat? Toch is er altijd die ene persoon die er maar niet over op kan houden.

4. De persoon die na één drankje alweer verdwenen is

Borrels kunnen oh zo gezellig zijn. Je spreekt mensen die je normaal niet spreekt en leert iedereen buiten de werktijden nog beter kennen. Toch is er altijd eentje die er binnen één uur al weer tussenuit glipt zonder dat iemand het doorheeft.

5. De persoon die op werk altijd stil is, maar tijdens borrels niet

Tijdens het werken heb je niet altijd door dat deze persoon er is. Maar wanneer het werk voorbij is en het tijd is voor een drankje is dit ineens de gezelligste persoon die er is.

6. De persoon die meer wil

Hoewel kerstborrels er zijn voor de gezelligheid is er altijd wel die persoon die kansen ziet om hogerop te klimmen. Zoek je deze persoon? Kijk dan waar je leidinggevende is, want daar is hij of zij 100% zeker.

7. De persoon die niet bij je weg te krijgen is

Tijdens een kerstborrel krijg je natuurlijk ook de kans om met de mensen te praten die je normaal gesproken niet spreekt. Maar er is toch elke weer die ene persoon die niet bij je weg te krijgen is. Ga je naar de wc? Dan gaat deze persoon mee. Hoe gezellig je het ook vindt met hem of haar, toch wil je ook wel wat andere mensen spreken.

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen:

Reageer op artikel:
De 7 verschillende type mensen die je op iedere kerstborrel van je werk tegenkomt
Sluiten