Renée
Renée | LinkedIn Life 24 mei 2019

Uh oh! De eerste ex arriveert zondag in EOTB All Stars en de meiden zijn onwijs pissig

Hola chicos y chicas, we hebben de teaser voor de allernieuwste aflevering van Ex On The Beach All Stars gezien en we moeten je echt even bijpraten. Na een heerlijke eerste aflevering is het tijd om vooruit te blikken naar aflevering 2.

Wát gaat er precies gebeuren in Ex On The Beach All Stars aflevering 2? Komen er weer exen uit de zee gehobbeld? We willen er alles over weten en praten je hier meteen bij.

Ex On The Beach All Stars aflevering 2

We weten inmiddels dat Alisa na de eerste aflevering naar huis is gegaan. Hoewel dat voor haarzelf beter is, is het ook wel goed om confrontaties met de tweeling te voorkomen. Ze heeft er namelijk geen geheim van gemaakt dat ze Sharon en Esmee helemaal niks vindt.

De aflevering eindigde met Wayne in het bed van Yasmine, terwijl zij met Roy naar haar kamer ging. Gelukkig is ze de moeilijkste niet en duikt ze op Wayne. De eerste aflevering wordt dus meteen even ingewijd door deze twee en Harrie en Sharon. Joe joe.

Teaser van de nieuwe aflevering

Het is tijd voor Ex On The Beach All Stars aflevering 2. De eerste dag in paradijs is afgelopen, nu begint de hel. Joshua hint op de chemie tussen hem en Yasmine. Met chemie bedoelt hij trouwens niet alleen het feit dat ze allebei Temptation Island hebben gedaan, dat snap je.

De eerste ex spoelt aan en we zien Harrie, Renan en Wayne op het strand. De meid die de villa betreedt wordt allesbehalve welkom geheten door de meiden, dus dat belooft weer de nodige drama. Welke ex is next? Je ziet het zondag om 21:30 uur op MTV.

Bekijk hier aflevering 1 terug.

Misschien heeft deze ex hier iets mee te maken… Yasmine en de twins mishandelen EOTB kandidaat: ‘Ze heeft het verdiend’

Reageer op artikel:
Uh oh! De eerste ex arriveert zondag in EOTB All Stars en de meiden zijn onwijs pissig
Sluiten