Uh oh. Mensen verbranden levend met de zonnebrand van Jessica Alba

Het cosmeticabedrijf van Jessica Alba ligt onder vuur. Talloze mensen die zich hadden ingesmeerd met de zonnebrand van 'The Honest Company' zijn verbrand. En niet zo'n beetje ook.

Wij vertrouwen altijd blindelings op onze zonnebrand. We kopen het goedje, smeren ons een paar keer per dag in, en aan het einde van de dag kijken we in de spiegel of het goed is gegaan. Soms zijn we wat kleine plekjes vergeten, maar meestal gaat het redelijk goed. Maar wat nou als je zonnebrand niet werkt? Het overkwam de onderstaande mensen.

Zij hadden de zonnebrand gebruikt, waren aan het einde van de dag knalrood en zijn gaan klagen op social media mét foto’s als bewijs. Zo gaven ze aan dat ze Jessica Alba ervan verdenken dat ze haar eigen producten niet gebruikt, anders zou ook zo moeten verbranden toch? Toch zijn er ook mensen die reageren dat ze de zonnebrand de hele zomer hebben gebruikt, en nergens last van hebben gehad.

The Honest Company kwam met een reactie waarin ze aangaven dat het product zeer goed getest is, de zonnebrand 80 minuten goed werkt bij een SPF30, zelfs in het water. Ook geven ze aan dat de klachten minder dan een procent van de mensen betreft die het product hebben aangeschaft. Ze staan daarom nog steeds achter het product.

Smeren is belangrijk, kies het juiste product:


Reageer op artikel:
Uh oh. Mensen verbranden levend met de zonnebrand van Jessica Alba
Sluiten