Rosa Tettero
Rosa Tettero Nieuws 22 december 2017

Zo cute! Je kunt gratis slapen in deze lieve uilenhuisjes

Kijk nou hoe ongelooflijk schattig. Deze uilenhuisjes bestaan echt en ze staan in Zuid-Frankrijk. En het allerleukste daarnaast is, jij kunt er gratis in slapen. Met je lover of gewoon met je girlsquad, het kan allemaal. Dit wil je toch?

Slapen in uilenhuisjes, bucketlist

Als echte avonturier die de wereld wil zien, behoren deze uilenhuisjes toch wel op je bucketlist. Want bijzonder kun je ze wel noemen. En ongelooflijk schattig ook. De hutjes zijn gemaakt door Franse designers die het buitenleven wilden stimuleren. Wij zijn verkocht.

Deze uiltjes zijn te schattig voor woorden. Maar dat is niet het enige. Je kunt er gratis in slapen. Jep, dat lees je goed: gratis. Het is bedoeld om de mensen uit de stad de natuur in te krijgen. Daarom wordt het overnachten in de uilenhuisjes gestimuleerd. En hey, wie wil er nu niet gratis in de natuur in Zuid-Frankrijk slapen?!

Let’s go

Deze mega leuke uilenhuisjes zijn razend succesvol, want als je een overnachting wilt boeken zul je de website goed in de gaten moeten houden tot je in de kalender groene vakjes vindt. Maar dat is de moeite waard.

De hut bestaat uit drie verdiepingen met ronde, witte bedden en een balkon dat uitkijkt over de omgeving. Er is een terras waar jij met je vriendinnen cocktailtjes kunt drinken. Er zijn namelijk zes slaapplekken, iedereen kan mee. Kamperen wordt mega cool met deze uilenhuisjes.

LEES OOK: Magisch: Je kunt kamperen op het water in deze drijvende tent

Reageer op artikel:
Zo cute! Je kunt gratis slapen in deze lieve uilenhuisjes
Sluiten