Lotte Nijborg
Lotte Nijborg Column 28 nov 2014

Uitdaging: Afvallen is ook weten wanneer het klaar is

Hoofdredactrice Lotte is de uitdaging aan gegaan, afvallen onder begeleiding. En nu is het de allerlaatste keer dat ze hierover schrijft omdat ze klaar is met afvallen. Benieuwd wat haar resultaat is?

Eindresultaat

YES. Ik ben klaar. 6,5 kilo kwijt dankzij NewFysic en ik ben ze eeuwig dankbaar. Laten we daar even mee beginnen. Wat geweldig zeg. Ik was nog een paar onsjes afgevallen tijdens de laatste weging waar ik heel blij mee was. Ik heb twee weken lang een een schakelprogramma gevolgd en als je daar een beetje netjes doet val je nog een paar onsjes af. En dat deed ik.

Moeilijk? Nee

Ik kan terug kijken op een proces dat twee maanden duurde. En soms kon het me niet snel genoeg afgelopen zijn. Maar eigenlijk is de tijd zo voorbij gevlogen. En eigenijk was het helemaal niet zo heel moeilijk. En voor al die keren dat ik er wel helemaal klaar mee was, het was het dubbel en dwars waard. Ik ben zo ontzettend blij als ik nu in de spiegel kijk.

Mijn nieuwe figuur

En daarom ben ik kleren gaan kopen die mijn figuur nog mooier laten uitkomen. Want mijn oude kleren die lubberden. En wat is het zonde om te grote kleding aan te hebben als je juist zo trots bent op je figuur. Dan mag je je nieuwe lichaam laten zien, toch? Een ultieme beloning op mijn prestatie.

NewFysic

Lieve Marijke en collega’s, wat ben ik jullie dankbaar. Ik heb niets anders dan veel goede verhalen gehoord voor ik begon en ik kan ook alleen maar zeggen ‘amen’. Jullie hebben me er ontzettend goed doorheen geholpen en me geleerd hoe ik kan eten zonder aan te komen en ook te genieten van de lekkere dingen in het leven.

Wil jij ook afvallen?

Wil jij ook afvallen? Ik raad NewFysic écht aan. Ik had het zonder hun nooit gered. Ik stopte vaak na tien dagen alweer. Ze geven je echt dat duwtje in de rug dat je nodig hebt. Het is het meest bekende dieet van de Fashionweek. Mensen in mode- en beautyland zijn vaste klant. En daarnaast heb je ook nog kans dat je een BN’er spot in de wachtkamer. We zijn tenslotte allemaal mensen die er graag goed uit willen zien. Ik zeg doen, want de glimlach en de trots die je daarna hebt als je in de spiegel kijkt, die is onbetaalbaar.

Vanaf volgende week starten we een nieuwe uitdaging: Martine gaat jullie meenemen op haar journey. Wat dat precies is? Lees volgende week haar allereerste column en kom erachter.

X

Reageer op artikel:
Uitdaging: Afvallen is ook weten wanneer het klaar is
Sluiten