Lotte Nijborg
Lotte Nijborg Column 10 jul 2015

Uitdaging: 1 onzichtbare beugel down, 1 to go

Lotte is na haar afvaluitdaging een nieuwe uitdaging aan gegaan: Een Prodent glimlach. Om haar overbeet recht te zetten heeft ze al enige tijd een onzichtbare beugel (Invisalign) via Mondzorgcentrum IJburg.

Joehoe. Ik zit op de helft. En dat betekende dat ik geen nieuwe bitjes meer heb voor mijn onderkant. Alleen nog boven. En ja oké, ik geef toe dat het beter was geweest als onder erin had kunnen blijven zitten en boven niet meer hoefde. Maar alsnog, er is er al één uit en dat betekent dat ik vorderingen maak. Hallelujah.

Bitje eruit, en spalkje erin. Had ik al verteld hoe fijn gevoel het was toen die spalkjes eruit gingen voor ik begon met die bitjes? Opeens zijn je tanden ontzettend zacht én je kan alles eten zonder dat het tussen die vervelende spalk komt te zitten. Maar ze zijn ergens goed voor. En nu ik onder geen bitje meer draag was het tijd voor een nieuwe spalk. Ach het is wel weer een schone zullen we maar zeggen.

Vandaag begin ik aan bitje nummer acht en ik moet tot er met bitje nummer vijftien. Nog acht keer twee weken is zestien weken. Wanneer ben ik dan klaar? Ik heb net even snel geteld. Het is 30 oktober. Wauw dat klinkt dan nog wel weer ver weg met het mooie weer dat pas net begonnen is.

Ach ik heb er nog steeds geen last van, en nog steeds ziet niemand het. Er komen steeds meer mensen naar me toe die er alles over willen weten en er zelf ook over aan het denken zijn. Twijfel jij nog? De vorige keer vertelde ik alle voor- en nadelen, en aangezien de voordelen veel zwaarder wegen zou ik het écht doen.

Tot snel,
Liefs.

Reageer op artikel:
Uitdaging: 1 onzichtbare beugel down, 1 to go
Sluiten