Lotte Nijborg
Lotte Nijborg Column 13 feb 2015

Uitdaging: Zo zag ik eruit na mijn eerste laserbehandeling

Martine, redacteur en één van de gezichten van Beautify, had er nu echt schoon genoeg van. Al sinds haar 11e knokkend tegen hardnekkige acné besloot ze de laatst mogelijke stap te nemen om voor eens en altijd met haar acné af te rekenen. Vorige week onderging ze haar eerste laser behandeling. Dit keer vertelt ze over de minuten en dagen daarna.

Dramatisch

Ik had mezelf er bij binnenkomst al bij neergelegd dat ik hoogstwaarschijnlijk niet al te aantrekkelijk het pand ging verlaten. En na het zien van mijn gezicht in de spiegel moest ik alles op alles zetten om mijn paniekemoties niet de overhand te laten nemen. Rustig dacht ik, het komt allemaal goed. ‘Ik ga nu vitamine K aanbrengen zodat je huid wat rustiger wordt, dan een antiroodheidsserum en daarna een foundation. Je ziet er straks niets meer van!’ Als ik iets zeker wist was het wel dat ik er wel degelijk iets van ging zien.

Laten zakken

Nadat Tanja de vitamine cocktail op mijn gezicht had aangebracht en er een laagje foundation op had gedaan reikte ze mij opnieuw de spiegel. Ik zag er nog steeds gruwelijk uit. ‘Mag ik misschien nog heel even in de wachtkamer zitten zodat het nog iets kan zakken?’ Dat was gelukkig geen enkel probleem. Ik kreeg een kopje koffie en probeerde alles maar even van me af te zetten.

Wonder foundation

Na een half uur besloot ik mezelf maar weer eens in de spiegel te gaan bekijken. Ik moest toch óóit het pand weer eens gaan verlaten. Vol lood in mijn schoenen schuifelde ik naar de WC. Ik keek in de spiegel en stond compleet versteld: mijn huid zag er prima uit. Geen rode vlekken, enkel een vrijwel egaal gezicht. Ik kon mijn ogen niet geloven. Wat wás dit voor foundation?!

Prachtig

Eenmaal thuis was mijn foundation nog beter met mijn huid vermengd waardoor het er allemaal nog mooier uitzag. Tanja had me zelfs aangeraden met de foundation OP te slapen aangezien het een helende formule bevatte. Mijn mond viel open. Slapen met make-up op?! Braaf deed ik wat me gezegd werd en inderdaad, ik zag er niets meer van de volgende dag. Helaas zie ik na een week nog geen verschil in mijn huid, maar dat zou ook wel erg snel zijn.

Volgende week vertel ik precies welke producten Tanja me mee heeft gegeven die mijn huidje boosten en over de géniale foundation die ik dus ook maar meteen heb aangeschaft. Stay tuned!

X, Martine

Reageer op artikel:
Uitdaging: Zo zag ik eruit na mijn eerste laserbehandeling
Sluiten