Met deze uitgroeispray kun je een bezoekje aan de kapper om je haar te verven nog even uitstellen

Eén van de beste manieren om je weekend te spenderen is natuurlijk met je hoofd in de wasbak bij de kapper, terwijl je een hoofdmassage krijgt. Maar als jij graag met geverfd haar door het leven gaat, weet je hoe lang het verfproces duurt. Dat is dan weer niet hoe je je weekend wil doorbrengen. Gelukkig is er nu een product waardoor je die afspraak bij de kapper nog even kunt uitstellen: L’Oréal Magic Retouch.

Onlangs werd er een pakketje van L’Oréal op de Beautify redactie bezorgd en wat blijkt? De Magic Retouch lijkt fantastisch voor blondines en brunettes die last hebben van uitgroei.

L’Oréal Magic Retouch

Deze uitvinding is bijvoorbeeld top voor meiden die eigenlijk donker haar hebben, maar als blondine door het leven gaan. De landingsbaan die je na zes weken hebt gecreëerd kun je met dit product in ieder geval zorgvuldig verbergen. En het beste? Het lijkt ook nog eens super makkelijk in gebruik.

Magic Retouch van L'Oréal
L’Oréal

Hoe gebruik je de uitgroeispray?

Dit is helemaal easy peasy lemon squeezy. We hebben de gebruiksaanwijzing van de L’Oréal Magic Retouch er even bij gepakt en dit is hoe de uitgroeispray werkt:

  • Schud de flacon goed voordat je het gaat gebruiken
  • Houd de spray op 13 centimeter van het haar
  • Spray je haaraanzet rustig
  • Laat het een minuutje intrekken
  • Fixeer het product met haarlak

Nog een paar tips

Als je zo’n uitgroeispray als L’Oréal Magic Retouch gebruikt, wil je de volgende tips even doorlezen voordat je aan de slag gaat.

  • Houd voldoende afstand, maar ook weer niet te veel voor een natuurlijk resultaat
  • Gebruik niet te veel product, zodat het er natuurlijk uit blijft zien
  • Haal het uit je haar door je haren te wassen
  • Als je te veel hebt gebruikt kun je het verwijderen met make-up remover

Heb je donker(der) haar en lijkt dit je ideaal om te gebruiken? L’Oréal Magic Retouch ontvingen wij in de kleur lichtblond, maar is ook verkrijgbaar in de volgende tinten. Zwart, donkerbruin, middenbruin, donkerblond, middenblond, mahoniebruin, goud lichtblond en goud middenbruin. De adviesprijs is €10,09 voor 75 ml en het is onder andere te koop bij Bol.com.

Meer over haar:

Reageer op artikel:
Met deze uitgroeispray kun je een bezoekje aan de kapper om je haar te verven nog even uitstellen
Sluiten