Emma Plasmans
Emma Plasmans Love & Seks 1 sep 2020
Leestijd: 2 minuten

Wil je het graag uitmaken? Fred van First Dates UK helpt je met alle liefde

Het is heel verdrietig wanneer je niet meer verliefd bent op je partner – het is dan ook vaak lastig om het uit te maken. Je wil diegene natuurlijk niet kwetsen. Maar wat nou als iemand anders het voor je uitmaakt? Sterker nog: door the one and only Fred van First Dates UK.

Natuurlijk weten we allemaal dat dit niet helemaal de juiste manier van uitmaken is, maar grappig is het wel.

Uitmaken

Uit elkaar gaan is nooit makkelijk en fijn maar dankzij Fred van First Dates UK, is dit een stuk gemakkelijker geworden. De beroemde liefdesmeester maakt het uit voor je via de sms – als onderdeel van een netwerkcampagne uit Engeland. Is dit iets voor jou? Lees dan snel verder hoe je dit aan kunt pakken.

Hoe pak je het aan?

Het is heel makkelijk om door Fred een smsje te laten schrijven waarin hij het uitmaakt. Het enige wat je nodig hebt is een telefoon. Je stuurt een WhatsApp of sms naar 07366898 2113 met de volgende informatie:

  • Je naam
  • De voornaam van de persoon met wie je het uitmaakt
  • Iets liefs over diegene
  • De reden van de breuk
  • Waarom je er voor kiest om het via Fred te doen

Et voilà. Wanneer je dit allemaal hebt gestuurd, kun je een berichtje van Fred verwachten. Maar wees er snel bij want de directe lijn naar Fred is maar tot en met eind september open.

Visie Fred

Volgens Fred is het altijd triest als relaties eindigen, maar is het meestal het beste. Hij denkt dat alles met een reden gebeurt en dat het de mens alleen maar in staat stelt om betere dingen te bereiken in het leven. Fred is er helemaal klaar voor om je te helpen bij het uitmaken.

Lees ook: 10 x break up songs die je wilt luisteren als je (bijna) over je ex heen bent

Reageer op artikel:
Wil je het graag uitmaken? Fred van First Dates UK helpt je met alle liefde
Sluiten