Redactie
Redactie Life 16 jul 2020

OMG – De uitslag van deze Bachelorette is shocking én komt er iemand terug?

Helaas is de zoektocht naar de ware liefde, tijdens het programma de Bachelorette op Videoland, bijna afgelopen voor Gaby. Gister was dan ook de een-na-laatste aflevering en de uitslag daarvan was voor de meeste kijkers nogal shocking.

Heb jij de aflevering nog niet gezien en wil jij graag spoilers vermijden? Dan kun je het artikel beter lezen wanneer je de aflevering gezien hebt.

Uitslag Bachelorette

Er zijn natuurlijk al aardig wat mannen afgevallen en alleen de echte favorietjes van Gaby zijn overgebleven. Inmiddels zijn er nog maar twee overgebleven nadat Gaby gister haar besluit nam. In de aflevering van gister is te zien dat Gaby afscheid neemt van de twee publiekslievelingetjes: Jordy en Jethro. De fans zagen dit totaal niet aankomen.

Aan het einde van de aflevering vertelt Gaby bij Jethro dat ze toch een sterkere connectie met iemand anders heeft. “Alles gaat op rood, dat klopt niet”, reageert Jethro emotioneel. Hierin werd dus wel duidelijk dat hij zijn vertrek echt niet zag aankomen.

Daarna vertelde Gaby aan Jordy dat ook hij zijn koffers mocht pakken. Volgens Gaby is de verhitte discussie van vorige week de reden van het vertrek van Jordy. Jordy reageerde daar het volgende op: “Het is wat het is. Ik vind het jammer. Ik dacht dat we er wel sterker in stonden”. Hij vertelde ook dat de hele situatie rondom de discussie verdraaid is en dat hij er van baalt dat Gaby aan hem is gaan twijfelen.

In de vorige aflevering werd namelijk duidelijk dat Jordy aan de groep had verteld dat Gaby en hij gezoend hadden, terwijl Gaby dat als een kus zag. In haar ogen was Jordy hier niet eerlijk over, niet naar de groep maar ook zeker niet naar haar.

I’ll be back

Echte fans opgelet: wij spotten wel heel iets bijzonders op de Instagram van Jordy. Gisteravond plaatste Jordy een foto op zijn instagram met als ondertitel: I’ll be back. Wat zou dit te betekenen hebben? Zou het zo zijn dat Jordy alsnog met de blondine eindigt? Hopelijk komen we daar snel achter.

Bron: Instagram

Wie eindigt er met Gaby?

Voor nu is de vraag: met wie gaat de bachelorette de villa verlaten? In het promotiefilmpje van de volgende aflevering is te zien dat zowel Niek als Joey allebei op date gaan met Gaby voor wel 24(!) uur. Hierna zal Gaby haar keuze maken. We zijn erg benieuwd.

Lees ook: Juicy – Zijn dít de koppels die meedoen aan Temptation Island VIPS 2020?

Reageer op artikel:
OMG – De uitslag van deze Bachelorette is shocking én komt er iemand terug?
Sluiten