Gina Koninkx
Gina Koninkx Life 13 feb 2019

4 redenen waarom meisjes die uitslapen winnen in het leven

Je snapt echt niet dat sommige van jouw vriendinnen om 08.00 uur ‘s ochtends al naast hun bed staan. Jij kunt makkelijk tot laat in de middag in je bed blijven liggen en wordt sowieso niet wakker voor twaalf uur ‘s middags. Helemaal niet erg, want meisjes die uitslapen winnen juist in het leven en dit zijn de redenen waarom.

1. Je ziet er altijd on point uit

Jouw schoonheidsslaapjes duren úren en daarom wordt jij altijd wakker als een natural beauty. De quote ‘I woke up like this’ is letterlijk van toepassing op jou en dat kan iedereen beamen. Je hebt altijd een gezonde blos op je wangen en daar kan menig mens jaloers op zijn.

2. Grande entree

Gezien het feit dat jij altijd uitslaapt, en overdag sowieso alle activiteiten mist, flik je het ook nog eens om ‘s avonds over later te verschijnen. Nu schreven we laatst al dat te laat komen vrij veel vooroordelen heeft en dat is in dit geval ook van jou op toepassing. Wanneer jij verschijnt (op je allermooist mét die rode blos op je wangen) is de aandacht ook nog eens volledig op jou gevestigd. Winnen.

3. Geen slaaptekort

Omdat jij altijd de tijd neemt om lekker uit te slapen ben je nooit moe. Het laatste waar jij last van hebt is een slaaptekort en dat is super fijn. Zo verschijn je altijd fris en fruitig op al je afspraken.

4. Fijne dromen

Wie lang slaapt, heeft veel dromen. Zeker als je de laatste tijd veel droomt over die knappe crush van je heb je extra veel kans om tijdens al die extra uurtjes slaap over deze man te dromen.

En er is nog veel meer goed nieuws voor de uitslapers onder ons:

Draai je nog maar één keer om! Uitslapen is onwijs gezond voor je, blijkt uit onderzoek

Reageer op artikel:
4 redenen waarom meisjes die uitslapen winnen in het leven
Sluiten