Lisanne de Jager
Lisanne de Jager Life 7 feb 2019

Temptation-fan? Grote kans dat deze nieuwe serie ook jouw ultieme guilty pleasure wordt

Heb je ook heel veel zin in Valentijnsdag? Cancel dat etentje maar met je crush of plan een avondje bankhangen met je vriend. Want op 14 februari begint natuurlijk het Temptation Island avontuur. En mocht dit je guilty pleasure zijn dan hebben we nu ook een nieuwe serie voor je: Undercover Girlfriends.

Undercover Girlfriends, de titel geeft het eigenlijk al een beetje weg. Meiden die hun vriend gaan bespioneren en dat terwijl de mannen vakantie aan het vieren zijn. Dat kan toch nooit goed gaan? Precies. En dat is ook net wat je kan verwachten van deze serie.

Undercover Girlfriends

De serie volgt vijf stellen waarbij de mannen denken dat ze worden gefilmd voor een realityshow. Wat zij niet weten is dat de vriendinnen hen stiekem zijn gevolgd. Zij zitten namelijk in een villa verderop, waarbij ze hun lover op de voet volgen.

Ook hebben ze de controle over welke evenementen en activiteiten ze uitvoeren. Waarom? Omdat ze er zo achter denken te komen of hij de ware is.

Klinkt als een perfecte gelegenheid voor drama dus. Nieuwsgierig? Bekijk hieronder alvast de trailer.

De serie staat op Videoland en heeft vijf afleveringen, elk 40 minuten lang. Dus schakel snel een vriendin in die een Videoland account heeft en maak er een gezellige meidenavondje van. Laat de popcorn en drama maar komen.

Met een videoland-account kan je namelijk toch Temptation vooruit kijken.

Bevestigd: je kunt wél Temptation Island eerder zien dan de rest

Reageer op artikel:
Temptation-fan? Grote kans dat deze nieuwe serie ook jouw ultieme guilty pleasure wordt
Sluiten