Renée
Renée | LinkedIn Life 14 mrt 2019

Houd je van Narcos? Dan wil je deze gloednieuwe Nederlandse Netflix Original ook zien

Je kunt de mannen in je leven nauwelijks vragen om samen met jou series als Gossip Girl te kijken. Gelukkig komt daar nu verandering in, want naast favorieten als Narcos komt er nu nóg een serie die je met hem (of hen) kunt kijken. Maak kennis met de eerste Nederlandse Netflix serie: Undercover.

Als je series zoals Narcos geweldig vindt wil je zeker klaarzitten voor Undercover op Netflix. Grote kans dat dit je nieuwe Netflix favoriet wordt.

Netflix serie Undercover

De Nederlandse Netflix serie Undercover vertelt het verhaal van een ecstasyproducent die in luxe leeft op de grens tussen België en Nederland. Hij komt voor veranderingen te staan als twee undercoveragenten infiltreren in zijn organisatie.

Je snapt dat de producent hier totaal niet op zit te wachten, waardoor de nodige spannende scenario’s zich voordoen. Hierbij alvast een voorproefje:

Undercover | Danielle

Ontmoet Danielle, de vrouw van de grootste XTC-producer van het zuiden.Undercover, vanaf 3 mei te zien op Netflix.

Geplaatst door Netflix op Woensdag 13 maart 2019

Undercover | Frank

Ontmoet Ferry Bouwman, de Pablo Escobar van het zuiden. Undercover, vanaf 3 mei op Netflix.

Geplaatst door Netflix op Dinsdag 12 maart 2019

Wanneer te zien?

Je hebt nog heel even geduld nodig, want de Netflix serie Undercover staat per 3 mei online. Gelukkig duurt het nog maar anderhalve maand, dus voor je het weet is het zover. De rollen in de serie worden vertolkt door onder andere Tom Waes, Anna Drijver en Frank Lammers, dus dat belooft al veel goeds.

Chill: Er komt een nieuwe Nederlandse misdaadserie op Netflix

Reageer op artikel:
Houd je van Narcos? Dan wil je deze gloednieuwe Nederlandse Netflix Original ook zien
Sluiten