Renée
Renée Life 13 mei 2019
Leestijd: 1 minuut

Je nieuwe lievelingsserie Undercover krijgt een tweede seizoen en we weten wanneer het gereleased wordt

We danken Netflix voor het maken van de eerste Nederlandse-Vlaamse Original Undercover. Want man, man, man, wat hebben we genoten van de undercovers die in het leven van xtc-producent Ferry Bouman doken. Er is bovendien goed nieuws, want er is al een tweede seizoen aangekondigd.

Seizoen 1 van Undercover is nog maar net te zien op Netflix of Undercover seizoen 2 wordt al aangekondigd. Eerlijk is eerlijk, we hadden niets anders verwacht.

Undercover seizoen 2 aangekondigd

Netflix-Nederland deelt het mooie nieuws met de wereld. Niet alleen komt er een Undercover seizoen 2, de opnames zijn zelfs al begonnen. Dat was ook wel het minste wat ze konden doen. Zonder spoilers weg te geven, het open einde van het eerste seizoen roept zoveel vragen op dat het tweede seizoen er wel MOET komen.

Wat is er tot nu toe bekend?

Op 3 mei verscheen het eerste seizoen, maar op welke datum we het tweede seizoen kunnen verwachten is helaas nog onbekend. De opnames zijn gestart op 1 april en lopen tot eind september, waarna Undercover seizoen 2 aan het begin van 2020 gereleased wordt.

Nog meer goed nieuws, Tom Waes en Anna Drijver keren als Peter en Anouk terug:

Lees ook: 5 redenen waarom je de Nederlandse Netflix-serie Undercover wil kijken zodra het uit is

Reageer op artikel:
Je nieuwe lievelingsserie Undercover krijgt een tweede seizoen en we weten wanneer het gereleased wordt
Sluiten