Gina Koninkx
Gina Koninkx | LinkedIn Life 26 sep 2020

5 redenen waarom we Tom Waes (a.k.a. Bob en Peter en Steve) uit Undercover zo mega sexy vinden

Ja, dat heb jij goed gezien. Dat stoppelbaardje van ‘m is één van de velen dingen die Tom Waes zo woest aantrekkelijk maakt. We kunnen gerust stellen dat onze favo acteur uit Undercover in zekere (heel aanwezige) mate een zeer knappe man is en dat we hem eigenlijk hartstikke sexy vinden.

Het is niet Ferry die onze harten stal in de populaire dramaserie Undercover. Hoewel, dat pakkie van hem doet ’t erg goed bij Daniëlle. Tom Waes is waar we eigenlijk voor kijken want damn wat is Bob a.k.a. Peter a.k.a. Steve toch een aantrekkelijke vent.

Tom Waes uit Undercover is mega hot

Hij heeft onze harten gestolen. En dan is-ie, zeker voor zijn leeftijd, ook nog eens hartstikke knap.

1. Hij is een good guy maar ook een bad guy

Hoewel we natuurlijk allemaal thuis willen komen bij een lieve man, vinden we een edgy en stoer randje ook wel erg sexy. Hoewel – we noemen ‘m voor het gemak maar even Bob – hij een ‘echte flik’ is, is het er wel eentje die van regels overtreden houdt. Dat doet stiekem toch wat met zijn sexappeal.

Kijk. Hem. Nou.

2. Hij is de meest intelligente persoon uit Undercover

En welke vrouw wordt er nou niet warm van een slimme vent? Uiteindelijk is deze man iedereen te slim af en dat maakt hem niet alleen woest aantrekkelijk, het geeft je als vrouw ook nog eens een geborgen en veilig gevoel bij hem.

3. Op een oude fiets moet je het leren

Oké, hij is misschien een piecie oud (51) maar hallo het gezegde ‘op een oude fiets moet je het leren’ is niet voor niets in het leven geroepen. En ja, laat dat nou weer iets zijn dat hij bij ons oproept.

Nóg meer mannen waar wij verliefd op zijn: 6 redenen waarom we stiekem best wel verliefd zijn op Kraantje Pappie

4. Hij ziet er sexy uit als hij gehavend is

De beste man heeft al behoorlijk wat klappen geïnvesteerd (zowel in het eerste seizoen als in het gloednieuwe tweede seizoen) en die zwaluwpleisters staan hem toch wel verdomde sexy. Zou jij even graag zijn zuster willen zijn aan bed.

5. Hij laat zich niet makkelijk bespelen

Behalve door vrouwen dan want Anouk zat 24/7 in zijn hoofd. Toch vinden we het verdomde sexy dat hij niet met zich laat sollen door al die criminelen. Grrrr, we houden van zijn mannelijkheid. Toch nog maar een marathon Undercover inplannen dan?

Reageer op artikel:
5 redenen waarom we Tom Waes (a.k.a. Bob en Peter en Steve) uit Undercover zo mega sexy vinden
Sluiten