Isis van Graas
Isis van Graas Life 20 mei 2019

Pootjebaden in een unicorn? Lidl verkoopt nu een unicorn badeiland en wij vinden ‘m fantastisch

Deze week hebben we een nieuwe zomer musthave gevonden en wel in de Lidl folder van week 21. Lidl heeft naast het tweepersoons ligbed en de jacuzzi voor een prikkie weer iets nieuws wat we heel graag willen: het unicorn badeiland.

Deze zomer dobber je samen met je vijf beste vrienden op dit XXL-unicorn badeiland met een lekker wijntje in je hand. Een ding is zeker: wij dobberen alvast richting Lidl.

Lees ook: Waarom meisjes die ieder weekend dronken zijn succesvol worden

Lidl folder week 21: unicorn badeiland

Het badeiland heeft zes super comfortabelen zitplaatsen met acht drankjeshouders en niet te vergeten ook een flessenkoeler. Om ervoor te zorgen dat jullie niet de hele tijd wegdrijven krijg je er ook aanlegtouwen bij. Daarmee wordt het aanleggen van het eiland een eitje en kunnen we het hierop wel even in volhouden deze zomer.

Prijs en afmetingen

Wij hebben nog nooit zo’n onwijs grote opblaasunicorn gezien, want als hij opgeblazen is heeft hij afmetingen van 490x450x230 cm. Voor zo’n privé opblaasdier hebben we best wat over, dus €169 vinden we geen gekke prijs. Stuur je vriendinnen een Tikkie en je hebt de kosten zo gedrukt.

Lees ook: Waarom de serie Dead to Me de serie is die je zonder schuldgevoel in één dag uitkijkt

Reageer op artikel:
Pootjebaden in een unicorn? Lidl verkoopt nu een unicorn badeiland en wij vinden ‘m fantastisch
Sluiten