Anne-Flore Muller
Anne-Flore Muller Life 31 augustus 2018

Unicorn Cornetto’s bestaan en zien er zo mooi uit dat je ze haast niet wil opeten

De zomer is dan misschien wel bijna voorbij, maar wat ons betreft is het altijd tijd voor ijs. Al helemaal nu we gezien hebben dat er Unicorn Cornetto’s bestaan. En die zijn zo mooi, zoet en sprookjesachtig als je verwacht.

Onze obsessie met unicorns steken we niet onder stoelen of banken. Stiekem lopen we thuis rond in unicorn sloffen. We hebben stapels notitieboekjes met de pastelkleurige eenhoorn erop en ontkennen we ook niet dat we een lampje in de vorm van een Unicorn hebben.

Unicorn Cornetto’s bestaan

Cornetto scoort sowieso al punten bij ons. Want er gaat haast niks boven het ijsje met chocoladepuntje in de zomer. Maar nu flikt het ijsmerk het weer, met een Unicorn variant.

Het ziet er nog mooier uit dan de naam doet vermoeden. Het ijsje is roze, blauw en paars. Het is versierd met allerlei kleurrijke toefjes ijs en eetbare steentjes in het roze. Het hoorntje zelf is ook in een Unicorn jasje gestoken, want het is voor deze uitvoering roze gemaakt.

Sprookjesachtig pastelkleurig ijsje

Het papiertje van het ijsje is ook super mooi, roze en sprookjesachtig. En de naam? Dat is misschien nog wel het leukste, want het ijsje heet UniCornetto. Dat klinkt toch super schattig?

Deze briljante variant op de Cornetto werd voor het eerst gespot door Instagrammer ‘Germanfoodnews’. Op dit account vind je de meest lekkere en bijzondere snacks van de hele wereld. Het bericht heeft al ruim zeven duizend likes gekregen. En wij snappen wel waarom.

Reisje boeken

Mocht je binnenkort naar Thailand op vakantie gaan, heb je geluk.  Want helaas is de UniCornetto daar alleen nog maar te bemachtigen. Dus prijs jezelf dubbel gelukkig als je binnenkort een reisje richting de zon hebt geboekt.

Maar gezien de online populariteit denken – en hopen we – dat je het ijsje vast ook snel in Nederland met je vriendinnen kunt gaan eten. Duimen, dus.

In dit nieuwe drankspel draait het om helse dilemma’s en je móet kiezen

Elite Daily

Reageer op artikel:
Unicorn Cornetto’s bestaan en zien er zo mooi uit dat je ze haast niet wil opeten
Sluiten