Rosa Tettero
Rosa Tettero Nieuws 19 september 2017

Deze unicorn deken met capuchon maakt je winter compleet

Er is niets fijner dan het barre weer te vermijden en lekker de hele dag binnen te chillen met thee en een super zachte deken. Maar dat doe je natuurlijk wel in stijl. Daarom introduceren we jou de meest fantastische deken van het seizoen (nu al): de unicorn deken mét capuchon. We zijn verliefd.

Te prachtig: deze unicorn deken

Grote kans dat deze té schattige unicorn deken jouw favoriete item wordt deze winter. Afgezien van het feit dat alles wat unicorn is fantastisch is, is deze schattige deken toch wel de winnaar der unicorn items. Zó zacht, zó prachtig.

Het speciale aan deze deken is dat hij een capuchon heeft met eenhoorn én je kunt zelfs je handjes warmen. Jep, je hoort het goed. De unicorn deken heeft handschoenen. Kan het nog beter?

Wij zijn om

Waar je dit schatje kunt scoren? Primark is verantwoordelijk voor dit ongelooflijk lieve ding. En hij kost maar ongeveer 15 euro. Een koopje, als je het ons vraagt. Ah, we kunnen er naar blijven kijken, wat een onweerstaanbare unicorn.

Of ie al echt in de winkel ligt weten wij niet zeker, maar het is het zoeken waard. Loop af en toe de Primark in om te kijken of jouw perfecte unicorn deken er ligt en als je hem weet te bemachtigen, dan kan jouw winter kan absoluut niet meer stuk.

Nu deze nog scoren en dan kunnen jouw chillsessies beginnen: Met deze super snoezige unicorn theepot begin je de dag helemaal goed

Reageer op artikel:
Deze unicorn deken met capuchon maakt je winter compleet
Sluiten