Lotte Nijborg
Lotte Nijborg Nieuws 20 nov 2017

Unicorn droogshampoo is nu verkrijgbaar zodat jij elke dag unicorn manen hebt

Unicorns zijn fantastisch. Alles wat gemaakt wordt rondom unicorns is nóg fantastischer. En helemaal als het iets is wat we een paar keer in de week gebruiken: unicorn droogshampoo is binnenkort verkrijgbaar en we kunnen niet wachten.

Droogshampoo is misschien wel de uitvinding van de eeuw. Even sprayen en je haar ziet er gewassen uit. Er zijn al veel merken die een droogshampoo op de markt hebben gebracht. Maar nog niet één zo leuk als deze. Unicorn droogshampoo waarbij zowel de verpakking als de geur je in een unicorn wereld brengt.

Mocht je je altijd al hebben afgevraagd hoe unicorns ruiken of hoe zij aan die weelderige manen komen dan kun je het nu van dichtbij ervaren. In een bus die alle unicorn kleuren heeft aan de buitenkant komt een droogshampoo die je unicorn manen gaat geven. En de shampoo heeft een heerlijke magische geur.

Unicorn droogshampoo

[one_half][/one_half]De droogshampoo is gemaakt door Colab en wordt verkocht bij apotheek Boots. Huh, een apotheek? Yes. Boots is een apotheek maar ze hebben fantastische spullen in hun collectie. Ook fijn: de droogshampoo heeft een magisch prijsje van 3,49 pond oftewel 3,90 euro. Colab omschrijft de shampoo als volgt: “Colab’s unicorn fragrance dry shampoo gives hair an instant wow-factor with its enchanting and mystical scent… the fragrance of rainbows and pure fantasy.” Klinkt fantastisch toch?!
[one_half_last][/one_half_last]

Mocht je bang zijn dat de unicorn droogshampoo heel zoet zal ruiken, dan kun je opgelucht ademhalen. De geur is niet opvallend, heel zacht en lichtzoet. Oftewel, niet overheersend. Fijn. Laat die lokken maar wapperen.

P.s. Vergeet niet om je haar ook gewoon te wassen. Wij gaan alvast op zoek naar unicorn shampoo.

Kun je niet genoeg krijgen van unicorns? Dan zul je ook heel blij worden van dit oogmasker.

Reageer op artikel:
Unicorn droogshampoo is nu verkrijgbaar zodat jij elke dag unicorn manen hebt
Sluiten