Lianne Görtz
Lianne Görtz Nieuws 16 november 2017

Kiekeboe: Als je deze eivormige kaars aansteekt komt er een unicorn tevoorschijn

Met kaarsen kun je een saaie, sfeerloze omgeving ineens warm en gezellig maken. Dat hoeven we je niet meer uit te leggen. Maar sommige kaarsen hebben we meer voor de sier, omdat ze een rare vorm krijgen als het kaarsvet gaat smelten. Dat is bij deze kaars wel anders. Die wil je liever wel dan niet aanmaken.

Is het al Pasen? Nee, gelukkig nog lang niet. Maar met deze unicornkaars ga je daar wel even aan twijfelen.

Eivormige unicornkaars

Het ei lijkt net op een chocolade verrassingsei waar je vroeger (en nu nog, geef maar toe) zo naar verlangde. En in feite is het dat ook, maar dan zonder chocolade. Als je de kaars aansteekt en het kaarsvet langzaam maar zeker begint te smelten, begint de magie te groeien. Hoe langer je wacht, hoe meer unicorn je gaat zien.

Als het kaarsvet helemaal gesmolten is, dan kun je de unicorn uit de kaars halen en ergens neerzetten. Voor €33,59 heb je eerst een kaars die je huis sfeer geeft, en daarna een unicorn die in je huis pronkt. Leuke afwisseling lijkt ons.

Verlangslijstje-materiaal? Wat ons betreft wel.

Dit wil je ook aan de Sint of de Kerstman vragen: De sprankelende Holiday Collection van MAC wil je nú op je kerstverlanglijstje zetten

Firebox

Reageer op artikel:
Kiekeboe: Als je deze eivormige kaars aansteekt komt er een unicorn tevoorschijn
Sluiten