Inga Stoit
Inga Stoit Nieuws 25 juni 2018

Huraaaaj! Er is nu een unicorn kaartspel en dat wil je onmiddellijk spelen met je vriendinnen

Trommel je vriendinnen maar vast op, want er bestaat een unicorn kaartspel. En die kaartjes zijn magisch mooi waardoor je het de hele nacht wel wil spelen. Dit is een portie geluk in een doosje, en dit gaat een leuke spelletjes avond betekenen.

Het unicorn kaartspel is jouw nieuwe favoriete spel. Je gebruikt je hersenen door strategisch na te denken en daarnaast hebben jij en je vriendinnen mega veel lol. Dit spelletje is vele malen leuker dan alles tot nu toe.

Unicorn kaartspel

Met jouw unicorn kaarten ga je de strijd aan met alle vriendinnen. Je bouwt jouw eigen unicorn leger en bespeelt ze allemaal stuk voor stuk. Je kan namelijk met maarliefst acht meiden deelnemen aan het spel. Dit maakt het allemaal nog leuker, omdat niemand overgeslagen wordt.

Naast jouw vriendinnen kunnen je familieleden uiteraard ook deelnemen aan het toffe spel. Dit is de ultieme gelegenheid om ze stuk voor stuk allemaal te verslaan. Jij hebt niemand meer nodig behalve jouw eigen glam unicorn army.

Je kan dit leuke spel hier kopen en het kost rond de 18 euro. Dit belooft een avond vol gezelligheid, glitters en sparkles te worden.

Reageer op artikel:
Huraaaaj! Er is nu een unicorn kaartspel en dat wil je onmiddellijk spelen met je vriendinnen
Sluiten