Lianne Görtz
Lianne Görtz Nieuws 7 november 2017

Oh my! Deze unicorn make-up collectie van Too Faced laat je stralen als nooit te voren

Als er iets is waar we op dit moment niet genoeg van kunnen krijgen, dan zijn het wel spullen waar op de een of andere manier unicorns in zijn verwerkt. Met deze glitterende koffie in de morgen bijvoorbeeld wordt je dag een stuk magischer. Of wat dacht je wat er wel niet onder de lakens gebeurt met dit speeltje? En je gezicht kan vanaf nu ook ontiegelijk hard gaan shinen met deze betoverend mooie make-up collectie.

Er precies zo uitzien als een unicorn, dat gaat misschien een beetje te ver. Maar om jezelf dezelfde glow te geven als het magische beestje, dat wil natuurlijk iedereen. Maak daarom kennis met de unicorn make-up collectie Life’s a Festival Collection van Too Faced.

Complete unicorn make-up collectie

Met de make-up wordt het leven één groot feest, precies zoals de naam het ook zegt. Want wát een collectie is het geworden zeg. Jeetje mina. We kunnen ons gezicht met zoveel moois betoveren. Want, hou je vast. De collectie bestaat uit maar liefst vijftien producten.

We presenteren je een betoverende make-upkwast die alle kleuren van de regenboog heeft, een oogschaduwpalletje met magisch mooie kleuren, een magische bronzer, een heerlijke verfrissende gezichtsspray, prachtige lippenstiften, sprankelende lipglossjes, een regenboog highlighter in poedervorm en creamy highlighter in de vorm van een hoorn. Ja, we know, het is ongekend.

De collectie wordt rond midden februari verwacht. Net iets te laat voor de feestdagen. Maar, like we said, met deze collectie wordt iedere dag een feestje. Let’s get this party started. En snel.

Dit kun je wel op je verlanglijstje zetten: Met dit keurrijk wc-papier vol unicorns zijn toiletbezoekjes nooit meer saai

Cosmopolitan

Reageer op artikel:
Oh my! Deze unicorn make-up collectie van Too Faced laat je stralen als nooit te voren
Sluiten