Renée
Renée | LinkedIn Nieuws 8 juni 2018

Betoverend lekker! Er komen unicorn smarties op de markt om je leven nog gezelliger te maken

Dat de zomer begonnen is, is al fantastisch nieuws op zich. Maar als je dit seizoen niet doorkomt zonder chocolaatjes is er helemaal perfect nieuws. Er zijn namelijk unicorn smarties op de markt gebracht en dat klinkt te lekker.

In de bioscoop, thuis op de bank met Netflix of tijdens een gezellig girlsquad avondje… Smarties kunnen natuurlijk op ieder moment op tafel gezet worden. Maar wat er pas écht gezellig uitziet op tafel zijn de unicorn smarties.

Unicorn smarties

Als je voor een verjaardag altijd iets van eten geeft aan je bestie komen deze eenhoorn smarties hartstikke goed van pas. De lichtroze en babyblauwe smarties zijn enorm gezellig om te geven. Oh, en ongetwijfeld héél lekker om te eten. Ook niet heel onbelangrijk.

Waar koop je unicorn smarties?

Voorlopig zijn de gezellige smarties (alleen) te koop in Groot-Brittannië. Dus hopelijk heb je nog een tripje naar Londen op de planning staan, want dan kun je ze in grote getale inslaan. Nu hopen dat ze ook snel naar ons land komen. Daarvoor wil je wel een spontaan tripje naar de supermarkt inplannen…

Pretty 52

Reageer op artikel:
Betoverend lekker! Er komen unicorn smarties op de markt om je leven nog gezelliger te maken
Sluiten