Inga Stoit
Inga Stoit Nieuws 11 jun 2018

Dankzij deze unicorn ventilator heb je het nooit meer te warm in huis

Het mooie weertje is heerlijk, maar binnen kan het behoorlijk heet worden. Om die hitte een beetje te doorstaan is een ventilator wel zo fijn om in huis te hebben. Goed nieuws, deze unicorn ventilator zorgt ervoor dat het er ook nog leuk uitziet.

Pfoe, de zon doet haar werk en dat is fijn. Maar ook binnen kunnen de temperaturen behoorlijk hoog oplopen. En dat vinden wij nét wat minder relaxed. Deze unicorn ventilator is dan perfect om koel de hete maanden door te komen.

Unicorn ventilator

Kun je niet wachten om de unicorn ventilator in huis te halen? Typ dan snel het adres van Firebox in de adresbalk, want bij deze webshop ben je aan het goede adres. En oké, goedkoop is deze gadget niet, maar je krijgt er wel iets leuks voor terug.

FireFox vraagt namelijk 34,09 euro voor de ventilator. Dat kost nogal wat, maar de ventilator is makkelijk om mee te nemen en koppel je gewoon aan je laptop met de bijbehorende USB-kabel.

Wie zegt dat je niet schattig en mooi de zomer doorkomt? Doei zweetaanvallen, dankzij dit apparaat overleef je hopelijk zelfs de warmste dagen.

Reageer op artikel:
Dankzij deze unicorn ventilator heb je het nooit meer te warm in huis
Sluiten