Omani McDaniels
Omani McDaniels Life 28 mei 2016

Unicorn vriendin: waarom zij de meest speciale persoon is in je leven

Soms kom je een vriendin tegen die een hele kamer weet op te fleuren met haar aanwezigheid. Ze fladdert rond als een magisch wezentje, waar iedereen gelukkig van wordt. Ze is daarnaast ook nog eens een geweldige vriendin. Een unicorn vriendin.

1. Ze heeft altijd de origineelste ideeën

Zij weet zelfs van de koudste, hagelende, regenachtige dag, een onvergetelijke dag te maken. Met dekens en lakens bouwt ze een fort in de slaapkamer met lampjes en versieringen, waar jullie dan een chill spot kunnen hebben. En waar jullie vervolgens in jullie meest fancy jurken wijn drinken en Audrey Hepburn films kijken.

2. Met haar uitgaan is altijd een feestje

Jouw unicorn vriendin kan een gewone avond uitgaan specialer laten voelen, dan een avond met celebrities champagne drinken bovenop de Eiffeltoren. Voor je het weet heeft ze de hele kroeg aan het meezingen met Disney liedjes. Zo magisch is zij.

3. Ze wordt overal nagekeken

Jouw unicorn vriendin is iemand die iedereen wil kennen. Als ze een kamer binnenstapt is alle aandacht op haar gericht, op de meest positieve manier. Het leuke is dat ze het zelf niet doorheeft, waardoor ze geen gigantisch ego heeft. Ze heeft een aura van positiviteit waar niemand omheen kan en ze heeft zelf niets in de gaten.

4. Ze lijkt altijd omringd door glitter

Misschien zit het gewoon in je hoofd, maar het lijkt wel of overal waar ze gaat, ze door glitter wordt achtervolgd. Van haar persoonlijkheid tot haar kleding. Zelfs haar voetstappen lijken glitter achter te laten. Soms weet je niet eens zeker of ze een highlighter draagt. Misschien is haar gezicht gewoon zo?!

5. Dieren en kinderen houden van haar

Ze trekt ze aan als magneten. Je zou helemaal niet opkijken als je haar in het bos zou zien tussen allemaal bambi’s met vogeltjes die om haar heen vliegen en vlinders die op haar schouder rusten. En kinderen worden helemaal gelukkig in haar omgeving, omdat haar verbeelding even groot is als dat van hen.

6. Ze is je trouw

Hoewel het lijkt alsof alles haar komt aanwaaien, is jouw unicorn vriendin super trouw. Ze laat zich niet verleiden door alle mensen die in haar omgeving willen zijn om de de verkeerde redenen. En ze deelt met liefde de lusten van het leven met jou. Jij bent namelijk haar unicorn vriendin.

LEES OOK: 14 screenshots die je beste vriendin en jij altijd met elkaar delen

Reageer op artikel:
Unicorn vriendin: waarom zij de meest speciale persoon is in je leven
Sluiten