Yasmine Esser
Yasmine Esser Nieuws 15 mrt 2018

Je kunt nu unicorn wc-papier kopen zodat je billen afvegen een magische ervaring wordt

Waarschijnlijk kun je je wel plekken bedenken die magischer zijn dan het toilet. Want ja, het is gewoon niet de locatie waar the magic happens. Maar, daar kan binnenkort verandering in komen want er bestaat unicorn wc-papier.

Je billen verdienen het om met een sprankje magie behandeld te worden. Jij verdient het helemaal om je een betoverende unicorn te voelen. Goed nieuws daarom dat er unicorn wc-papier bestaat.

De eerste keer zal misschien een tikje onwennig voelen. Of je vindt het zonde om het wc-papier met unicorns en regenbogen erop te gebruiken. Maar zodra je hebt hebt geprobeerd, zal je niet anders meer willen.

Unicorn wc-papier maakt je wc bezoek magisch

Want vanaf nu is naar de wc gaan een fantastische gebeurtenis. Waar je vrolijk en blij van wordt. En die toch een beetje betoverend voelt.

Helaas kun je dit unicorn wc-papier niet bij de Appie in de buurt scoren. Maar je kunt de rollen wel online kopen bij de webshop Get Digital.

unicorn wc-papier

En als je dan toch bezig bent, pimp meteen je hele badkamer even op. Want de webshop verkoopt ook een unicorn douchegordijn, unicorn handdoeken en een levensgrote opblaas unicorn. Wat dat laatste met je badkamer te maken heeft weten we niet, maar geinig is het wel toch?

Reageer op artikel:
Je kunt nu unicorn wc-papier kopen zodat je billen afvegen een magische ervaring wordt
Sluiten