Shanice Zoeteweij
Shanice Zoeteweij Beauty en Style 15 aug 2020
Leestijd: 2 minuten

5 upcoming beautymerken die je wilt uitproberen

Er worden zoveel nieuwe beautymerken gelanceerd, dat we door de bomen het bos niet meer zien. Daarom hebben we een korte samenvatting gemaakt van de upcoming beautymerken die je echt wilt kennen en uitproberen.

Ben jij altijd op de hoogte van de nieuwste producten en het proefkonijn van je vriendinnen? Dan is dit lijstje zeker weten iets voor jou.

De vijf upcoming beautymerken die je wilt kennen

Dit zijn vijf veelbelovende merken op beautygebied waar je ongetwijfeld nog veel van gaat horen.

1. Plenaire

Plenaire is een merk dat skincare wil moderniseren. Dat doen ze met een capsule collectie van acht producten die allemaal vegan, cruelty free en UK made zijn. Simpel, veilig en effectief dus. Ze zijn 100% transparant over waar de ingrediënten vandaan komen en hebben een focus op clean en sustainable.

2. Pestle & Mortar

Dit merk uit Ierland combineert een holistische benadering met wetenschap. Het resultaat? Effectieve producten met minimale ingrediënten die voornamelijk natuurlijk zijn. De uitstraling van de producten is super minimalistisch en uniseks.

3. COSRX

Wie bekend is met K-beauty kent COSRX sowieso. Voor de rest is het nog relatief onbekend. Waarom je het wel wilt kennen? Dit merk is gespecialiseerd in de probleemhuid. Acne, vochtarm, fijne lijntjes: welk issue je ook hebt, COSRX got your back.

4. Versed

Dit merk is echt all over Instagram en dat is van geen wonder. In korte tijd is het super populair geworden met zijn fijne producten gebaseerd op hero ingrediënten. De vrolijke kleurtjes, low waste packaging en betaalbare items maken het tot ieders nieuwe favoriet.

5. Uoma Beauty

Sharon Chuter is niet alleen het brein achter Pull Up For Change, maar ook achter het toffe beautymerk Uoma Beauty. Het merk is vooral bekend om hun uitgebreide shade range in foundations. En een klein vogeltje heeft ons verteld dat het héél snel in Nederland in de (digitale) winkels ligt. Alvast sparen dus.

Lees ook:

Reageer op artikel:
5 upcoming beautymerken die je wilt uitproberen
Sluiten