Gina Koninkx
Gina Koninkx | LinkedIn Nieuws 27 apr 2018

Oelala! Met het nieuwe Backtalk palette van Urban Decay creëer je een onweerstaanbare look

Creëer jij graag een girly look met je make-up door zachte nude en roze tinten te gebruiken? Dan is het nieuwe make-up palette van Urban Decay echt een droom die uitkomt. In het twee-in-één Backtalk Palette zitten twaalf prachtige tinten waarmee je een dreamy look creëert.

Het palette bevat oogschaduw en highlighters die worden gescheiden door een spiegeltje (super handig voor op vakantie). Aan de ene kant van het spiegeltje zitten acht verschillende tinten oogschaduw en aan de andere kant zitten vier mooie highlighters.

Twaalf tinten roze

De kleuren variëren van lichtroze nude tot koper- en bruintinten, met daartussenin verschillende roze kleuren. Sommigen daarvan zijn mat en anderen bevatten micro-metallic deeltjes zodat ze wat meer glimmen.

Twee van de vier highlighters zijn licht van kleur, en de andere twee hebben een paarse bessentint. Juist de combinatie van ál deze kleurtjes maakt het palette zo mooi.
Urban Decay Backtalk Palette

Urban Decay Backtalk Palette

Dit is één van de vele looks die je met het palette kunt creëren. Waaauw.

Het Backtalk palette kost 53 euro en is vanaf 1 juni 2018 te koop bij de ICI Paris XL, Hudson’s Bay en op de website van Urban Decay.

Reageer op artikel:
Oelala! Met het nieuwe Backtalk palette van Urban Decay creëer je een onweerstaanbare look
Sluiten