Renée
Renée Beauty en Style 11 jul 2019
Leestijd: 1 minuut

Urban Decay komt nu eindelijk met een beautyspons voor de meest flawless make-up applicatie

Beautyblender krijgt serieuze concurrentie, want niemand minder dan Urban Decay komt met een eigen versie van de beautyspons: de Build + Blend Sponge. Een egale, vlekkeloze basis creëren is hiermee binnen handbereik.

De Beautify redactieleden kunnen niet zonder zo’n beautyspons om de basis aan te brengen. Daarom zijn we onwijs nieuwsgierig naar de Urban Decay Build + Blend Sponge. Laten we je snel meer vertellen over de nieuwe parel van het merk.

de nieuwe urban decay build + blend sponge
© Urban Decay

Urban Decay Build + Blend Sponge

De Urban Decay Build + Blend Sponge lanceert vanaf 19 juli op hun eigen website en geloof ons, je wil er zeker even naar kijken. De spons is namelijk net even anders dan alle andere tools die je gewend bent.

Het cosmeticamerk raadt namelijk aan om eerst je foundation aan te brengen met het middelste gedeelte voor de optimale dekking. Daarna maak je de spons vochtig, zodat ‘ie verdubbeld in grootte en klaar is om je make-up te blenden tot er geen lijntje meer zichtbaar is. Het resultaat? Alle (moeilijk bereikbare) plekjes zijn bedekt en je bent geblend tot in de perfectie.

Wat kost de spons?

De Urban Decay Build + Blend Sponge kost bij het afrekenen €18, waardoor het net iets goedkoper is dan onze geliefde Beautyblender. Het is online verkrijgbaar op de Urban Decay website (vanaf 19 juli dus), online bij Ici Paris XL (vanaf 21 juli) en per augustus in de Ici Paris XL winkels.

Lees ook: Oelala! Met het nieuwe Backtalk palette van Urban Decay creëer je een onweerstaanbare look

Reageer op artikel:
Urban Decay komt nu eindelijk met een beautyspons voor de meest flawless make-up applicatie
Sluiten