Lianne Görtz
Lianne Görtz Nieuws 30 jan 2018

Oh my! Dit nieuwe Urban Decay highlighter palette is out of this world

Als je ons nu zou vragen wat ècht niet mag ontbreken in onze make-up routine, dan zou het antwoord ongetwijfeld highlighter zijn. 100 procent zeker. En als je graag nog een specifieker antwoord wil, dan is het de Beauty Beam Highlight Palette van Urban Decay.

De echte pronkstukken in make-upland zijn bijna altijd gelabeld onder de naam Urban Decay. Het merk heeft weer een nieuwe collectie en wederom stellen ze niet teleur. Vooral deze Urban Decay highlighter niet.

Deze Urban Decay highlighter is alles wat je wil

Dit keer werkte het merk samen met influencer Kristen Leanne. Ze staat onder meer bekend om haar tatoeages en haar uitbundige karakter. Ze houdt van kleuren en glitter, wat ook in de collectie te zien is. Welk item we jullie in ieder geval niet willen onthouden, is de Beauty Beam Highlight Palette. Want jeetje, het resultaat is echt out of this world. Serieus.

urban decay highlighter

De goudachtige kleuren kun je ieder apart gebruiken, maar je kunt zo ook mixen om zo tot een unieke highlight-cocktail te komen. Zo kun je lekker vaak afwisselen en voor een andere look gaan.

Je kunt de Urban Decay highlighter vanaf februari scoren bij Ici Paris en bij Hudson’s Bay. Go for it.

Reageer op artikel:
Oh my! Dit nieuwe Urban Decay highlighter palette is out of this world
Sluiten