OMG, hold up! Urban Decay komt met een nieuw Naked palette

Net nu je bijgekomen was van het super nieuws dat Urban Decay ook in Nederland te koop is, is er een vurig nieuwtje wat wij echt even met je moeten delen.

Urban Decay komt namelijk met een nieuw Naked palette. En laat dit palette nou dé perfecte kleuren bevatten voor een smashing smokey eye.

Nog 36 dagen
Vanaf 08 juli is dit prachtige palette verkrijgbaar. Er zijn wel al wachtlijsten voor het palette, maar het zal niet lang duren voordat ook wij hem kunnen kopen. Anders dan we van Naked palette één tot en met drie gewend zijn, is dit nieuwe palette voorzien van een totaal nieuwe kleurenfamilie.

Perfecte match
Om dé perfecte smokey eye te bereiken bevat dit palette veel basis maar ook speciale kleuren. Naast het nodige zwart en grijs heeft het palette ook een amazing mini collectie van taupe en bronze kleuren plus een prachtige nieuwe aubergine kleur. Zo kan je eindeloos experimenteren met de verschillende kleuren voor een super diverse smokey eye. Of je nou gaat voor een meer neutrale smokey eye voor overdag of een Kim Kardashian look voor een party wilt, met dit palette kan het allemaal.

What’s new?
Anders dan de zusjes van dit palette is dat de kleuren niet meer van licht naar donker gaan. De indeling van dit palette is dat de matte lichte tot donkere kleuren zich aan de rechterkant bevinden. De shiny lichte en donkere kleuren bevinden zich aan de linkerkant. Wat ook nieuw is aan het palette is de prachtige nieuwe oogschaduwkwast. Aan de ene kant heb je de geweldige Tapered Crease Brush, deze is mega handig om je oogschaduw aan te brengen of om te defineren en blenden. De andere kant is de Smoky Smudger Brush, deze kant is bedoeld om te highlighten en ook voor het smudgen van de oogschaduw bij je wimper-en waterlijn.

Wij kunnen al niet meer wachten en zijn de dagen aan het aftellen.

UPDATE 27/08:

Het palet is vanaf 4 september 2015 verkrijgbaar bij de Ici Paris XL in de Kalverstraat en online.

Reageer op artikel:
OMG, hold up! Urban Decay komt met een nieuw Naked palette
Sluiten