Rosa Tettero
Rosa Tettero Nieuws 26 juli 2017

Urban Decay komt met een mysterieuze mascara waar we lang op hebben gewacht

Als er weer eens nieuwe producten van Urban Decay worden gelanceerd dan zitten wij op het puntje van onze stoel. Naast de fijne make-up is ook het design altijd verbluffend mooi, dat er voor zorgt dat je meteen naar de winkel rent. En Urban Decay maakt ons nu weer gek:

De mascara van je dromen?

Normaal gesproken koop je de mascara die jouw favoriet is. Maar Urban Decay gaat je gedachten wellicht veranderen. De oprichter van het merk, Wendy Zomnir, heeft onlangs een selfie op haar Instagram geplaatst waardoor we geïntrigeerd raakten. Ze zegt het volgende:

‘Sneak peek from the beach! Troublemaker Mascara coming this Fall. Hope everyone is having a great Fourth of July. ??XO, WZ #HereComesTrouble’

In de foto zien we een holografische mascara. Dit is zonder twijfel de mooiste die we ooit hebben gezien. Terwijl er geen andere details kwamen, namen fans direct het heft in eigen handen en speculeerden er op los.

Mysterieuze Urban Decay mascara? Hebben

Sommigen denken dat het voor zeemeerminnen is gemaakt, anderen vragen zich af of het een update zou zijn op een van de formules die niet langer in gebruik is. De wimpers van Wendy lijken bovendien bijzonder mooi in de foto. De beste gok is daarom dat we op het punt staan een dramatische, volumiserende mascara mascara in handen te krijgen die helemaal waterdicht is.

In herfst wordt deze mysterieuze mascara gelanceerd en zal deze hypnotiserende mascara bij menig vrouw in huis belanden. Ben jij ook zo benieuwd wat er zo speciaal is aan deze mascara? Stay tuned..

Heb je deze al gezien? Urban Decay Naked komt met een wel heel HEET palette en het is alles wat je wil deze zomer

Reageer op artikel:
Urban Decay komt met een mysterieuze mascara waar we lang op hebben gewacht
Sluiten