Yasmine Esser
Yasmine Esser Nieuws 15 december 2017

Urban Decay komt met de Naked 4some Vault en het is het ultieme kerstcadeau

Mocht je verlanglijstje voor Kerstmis toevallig nog niet helemaal vol staan, dan hebben we iets gevonden wat je maar al te graag aan het rijtje wil toevoegen. Urban Decay, toch wel een van onze favoriete merken, heeft namelijk deze geweldige doos gelanceerd met maar liefst vier Naked paletten.

Naked 4some Vault heet het fantastische pakket van Urban Decay. En je make-up hart gaat hier echt wel sneller van kloppen.

Mocht je toevallig nog geen Naked palette hebben van Urban Decay, maar er wel naar smachten om ze allemaal te hebben, dan is Naked 4some Vault hét kerstcadeau voor jou.

Het is een verzamelbox van alle bestaande paletten bij elkaar. Denk: het originele Naked Palette, Naked2, Naked3 én de nieuwe Naked Heat.

Urban Decay’s Naked 4some Vault, het perfecte kerstcadeau

Je betaalt wel een flinke duit voor deze verzamelbox, maar het is tegelijkertijd ook het ideale kerstcadeau. De box kost 156 euro maar dan heb je natuurlijk ook wat briljants in huis. En het mooiste kadootje onder de boom.

Je kunt de Naked 4some Vault vanaf eind oktober, begin november shoppen in het buitenland. Vanaf eind november is de box ook beschikbaar in
geselecteerde ICI PARIS XL & HUDSON’S BAY stores en hun webshops. We zeggen het maar even, zodat je dat erbij kunt zetten op je verlanglijstje.

De rest van je kadootjes inslaan op een kerstmarkt? Lees hier waar de allerleukste kerstmarkten zijn dit jaar.

Reageer op artikel:
Urban Decay komt met de Naked 4some Vault en het is het ultieme kerstcadeau
Sluiten